ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ν. Καραμαρίτης: Η πόλη της Ρόδου λάμπει – 2.000 κάδοι απορριμμάτων θα αντικαταστήσουν τους σπασμένους – Απομακρύνθηκαν 15 σαραβαλάκια

2.000 νέοι κάδοι απορριμμάτων που παρέλαβε η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου θα αντικαταστήσουν όλους τους σπασμένους κάδους στο νησί, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τη Δέσποινα Κουλούμπρη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας Νίκος Καραμαρίτης. Παράλληλα, όπως είπε, θα τοποθετηθούν νέα καλαθάκια σε όλο το κέντρο της πόλης.

Ο κ. Καραμαρίτης ζήτησε την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια για να διατηρηθεί καθαρό το περιβάλλον και συνέστησε την προσοχή τους στη ρίψη των απορριμμάτων στους μπλε και πράσινους κάδους, ξεχωρίζοντας που πετάνε τι. “‘Ολοι μαζί πρέπει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια και να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι πολίτες για να διατηρήσουμε καθαρό το νησί μας”, υπογράμμισε σχετικά.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος υποστήριξε ότι το κέντρο της πόλης είναι πεντακάθαρο και λάμπει, ενώ οι όποιες αστοχίες υπάρχουν ακόμη στα χωριά στον τομέα της καθαριότητας, θα δρομολογηθούν άμεσα.

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γερασμένο στόλο μηχανημάτων που υπάρχουν από την εποχή της δημαρχίας του Γιώργου Γιαννόπουλου -όπως επισήμανε- και έκτοτε δεν έχει ανανεωθεί, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της δημοτικής αρχής.

Ακόμη, ο κ. Καραμαρίτης αναφέρθηκε στον καθαρισμό των πάρκων, με πρώτο αυτό του Ροδινιού όπου ξεκίνησε ο καθαρισμός του, αλλά και στην απομάκρυνση 15 εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων την τελευταία εβδομάδα, από τους δρόμους της πόλης και της Ιαλυσού, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ