ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Να απαντήσει δημόσια το “συγχυσμενο” Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου”

-Ο  κ.Χατζημάρκος παραπέμφθηκε σε δίκη για παράβαση καθήκοντος;

-Υπάρχουν στελέχη της ηγεσίας της Π.Ν.Α. που εμπλέκονται σε “θαλασσοδάνεια” που κατέστρεψαν την τράπεζα Δωδεκανήσου;»

Τα  θρασύτατα πολιτικά φερέφωνα της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και του κ. Χατζημάρκου που  είναι “ταμπουρωμένα” στο Γραφείο Τύπου αμοιβόμενα από το υστέρημα του λαού μας και στρέφονται  επιλεκτικά κατά περιφερειακών συμβούλων της αντιπολίτευσης  να απαντήσουν – εφόσον υπηρετούν την “αλήθεια” όπως “αυτοδιαφημίζονται – σε δύο (2) συγκεκριμένα ερωτήματα που υπάρχουν στην κοινωνία μας:

-Παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της “παράβασης καθήκοντος” ο κ. Περιφερειαρχης Γ. Χατζημάρκος ;

-Υπάρχουν στελέχη της Περιφερειακής Αρχής που εμπλέκονται σε “θαλασσοδάνεια”  που έριξαν στα βράχια την Τράπεζα Δωδεκανήσου και επιδιώκουν να απαλλαγούν από αυτά με κάθε τρόπο ;

Επειδή ερμηνεύουν  την έννοια της “αλήθειας” και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης όπως αυτοί επιθυμούν και επειδή αρέσκονται να κάνουν μηνύσεις σε πολιτικούς αντιπάλους και σε όσους τους ασκούν κριτική ελπίζω να μην “καταπιούν τις …πένες τους” και να απαντήσουν συγκεκριμενα χωρίς να υβρίζουν ή να παραπλανούν.

ΥΓ1:Απαντώντας στο  τελευταίο εναντίον  μου δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Α. σας καλώ :
α)  να ενημερώνεστε καλύτερα για τα όργανα και τη λειτουργία του πειθαρχικού και
β) θα σας στείλω την θετική για εμένα απόφαση του όταν υπογραφεί από την ηγεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

ΥΓ2 : Μην αναφέρεστε  σε αποχωρήσεις  περιφερειακών συμβούλων από παρατάξεις ….Είναι γνωστό το “παρασκήνιο” και ο ρόλος κάποιων…….
Πιθανότατα είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν πάλι οι “αφαιρέσεις” στην παράταξη της πλειοψηφίας στην Π.Ν.Α…..

ΥΓ3: Αντιλαμβάνομαι την εμπάθειά σας για το πρόσωπο μου… αλλά γιατί δεν μου δίδετε ονόματα των “ωφελημένων” από την Ενεργειακή Α.Ε. και τις άλλες εταιρείες της Π. Ν. Α.  με τις αμοιβές τους και τους λόγους μετακινήσεών τους?

Χαράλαμπος Κόκκινος
Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου”-
Αντιπρόεδροςτου  Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ