ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα δεδομένα στη δολοφονία της Κάρολαϊν: «Τα στοιχεία υπάρχουν, μένουν οι αποδείξεις» (Vid)

Με εξοντωτικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της Κάρολαϊν, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Star Τασούλας Παπανικολάου, η Αστυνομία έχει στοιχεία, προσπαθεί όμως να «δέσει» την υπόθεση και δεν αποκαλύπτει όλα τα δεδομένα που έχει στα χέρια της. Η ίδια, άφησε να εννοηθεί πως πέρα από το «ορφανό» DNA, υπάρχει και άλλο δείγμα, για το οποίο η Αστυνομία δεν αποκαλύπτει το παραμικρό.

«Για να έχουμε αποτέλεσμα πρέπει να έχουμε και αποδείξεις. Μπορεί να ξέρω ότι είναι η… Τασούλα αλλά πρέπει και να το αποδείξω. Δεν πάω κατηγορούμενο έναν άνθρωπο αν δεν έχω αποδείξεις. Η Αστυνομία έχει στοιχεία. Θα τα δούμε στην πορεία. Γνωρίζει ότι πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς, όχι απλά κλεφτρόνια.

Δεν έχουν κανένα συναίσθημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Είχαν στοχοποιήσει το ζευγάρι, δεν μπήκαν στα τυφλά. Οι Αρχές θεωρούν πως πρόκειται για συγκεκριμένης εθνικότητας κακοποιούς, καθώς συγκεκριμένος είναι ο τρόπος που αυτοί δρουν. Είναι σκληροί και οργανωμένοι. Τα στοιχεία υπάρχουν, μένουν οι αποδείξεις που πρέπει να είναι καλά δεμένες. Μιλάμε για συμμορία, όχι για οργανωμένο έγκλημα, μην τα μπερδεύουμε», δήλωσε με βεβαιότητα.

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος, η σπείρα αυτή έχει ξανακάνει τα ίδια, γι΄αυτό και οι Αρχές ξεσκονίζουν παλιές υποθέσεις σε Αθήνα, Χαλκίδα, Κόρινθο και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Γιατί ήταν καθαρή η σκηνή του εγκλήματος

«Στο σώμα της Κάρολαϊν δεν υπήρχαν κακώσεις. Την ακινητοποίησαν σε χρόνο dt, δηλαδή δεν αντέδρασε καν», τόνισε η δημοσιογράφος, η οποία έκανε λόγο για έρευνες της Αστυνομίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι δράστες κρύβονται και θα κάνουν καιρό να ξεμυτίσουν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία έχει επικοινωνήσει με πληροφοριοδότες σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ δίνει μεγάλη βάση στα στοιχεία που θα προκύψουν από τα σήματα των κινητών τηλεφώνων που εξέπεμπαν από την περιοχή την ώρα της εισβολής των κακοποιών στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Να σημειωθεί πως ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας υποστήριξε πως οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, τονίζοντας παράλληλα πως «το μόνο που δεν έχει ακουστεί είναι πως την 20χρονη σκότωσε το 11 μηνών βρέφος».

https://www.msn.com/el-gr/video/foodanddrink/έγκλημα-στα-γλυκά-νερά-σφίγγει-ο-κλοιός-γύρω-από-τους-δράστες/vi-AAKoufWΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ