ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα εμφάνιση για τη Χαρά Παππά: «Γι’ αυτό χώρισα τον Μπουράκ Χακί» (Vid)

Και παραδέχεται πως οι σχέσεις του σήμερα είναι καλές.

Τη νέα της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χαρά Παππά, 1,5 χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί.

Για πρώτη φορά, η ίδια αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Τούρκο πρωταγωνιστή, ξεκαθαρίζοντας πως οι σχέσεις τους είναι καλές, αλλά πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει επανασύνδεση.

Από τα συμφραζόμενα προέκυψε πως ο χωρισμός ήρθε ύστερα από δική της απόφαση, καθώς -όπως χαρακτηριστικά είπε- μετά το GNTM ήθελε να τα βρει με τον εαυτό της και πήρε απόσταση από όλους και από όλα.

Παρόλα αυτά, δηλώνει πως έχει ξαναβρεθεί μαζί του μετά τον χωρισμό.

«Τώρα προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου. Αλλά δε μετανιώνω για τίποτα από τα προηγούμενα, γιατί αφέθηκα όντως σε αυτή τη σχέση. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Ζούσα πραγματικά όπως ένιωθα. Για αυτό έφυγα και στην Τουρκία. Ο Μπουράκ όταν του είπα για το παιχνίδι, δεν το συζήτησε. Μου είπε να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη. Η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι, ήθελα να ξεφύγω από τα πάντα.

Πήρα μια απόσταση. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Μπουράκ. Συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ πρόσφατα, αλλά δεν έμεινε σπίτι μου. Έχουμε καλές σχέσεις αλλά μέχρι ενός σημείου. Τον είδα μόλις ήρθε, είχα να τον δω ενάμιση χρόνο. Ήταν 3,5 χρόνια στη ζωή μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να είναι καλά και ήθελα να δω πώς είναι στη ζωή του. Συναντηθήκαμε, όλα καλά. Είναι καλά και είμαστε καλά. Είναι καλές οι σχέσεις μας. Χαίρομαι πολύ για εκείνον», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

https://player.glomex.com/integration/1.594.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.594.0%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D40599w17kov6ivdj%26playlistId%3Dv-cc40mr58ermx-st%26playlistIndex%3D0&integrationId=40599w17kov6ivdj&playlistId=v-cc40mr58ermx-st&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ