ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας | Το βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου (Vid)

Την άκρη του νήματος με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Η υπόθεση με την οικογένεια που έχασε μέσα σε τρία χρόνια τα παιδιά της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, από την στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση το τμήμα ανθρωποκτονιών, δεκάδες σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η οικογένεια μάλιστα με δήλωσή της ζήτησε σεβασμό στον πόνο που έχει για την απώλεια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο στην εκπομπή «Live news» οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο που έχουν τραβηχτεί στους θαλάμους του νοσοκομείου όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα.

Το 9χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022.

Οι γιατροί, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος είχαν παρατηρήσει πως η 9χρονη Τζωρτζίνα, μόλις γυρνούσε από τη ΜΕΘ σε απλή κλίνη, παρουσίαζε κάποια επεισόδια, ενώ στη ΜΕΘ ήταν σε καλή κατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο, οι γιατροί ζήτησαν από τους γονείς και συγγενείς της μικρής να τραβήξουν βίντεο όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό, κάτι ιδιαίτερο στο παιδί, ώστε να έχουν εικόνα οι θεράποντες γιατροί και να αντιλαμβάνονται άμεσα κάθε αλλαγή στην κατάσταση της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, που έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα βίντεο, τα οποία ίσως ενταχθούν στη δικογραφία. δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ή κάποιο καθοριστικό επεισόδιο για την υγεία της Τζωρτζίνας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ