ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα καριέρα: O μπάρμαν Νικόλας του «Κωνσταντίνου και Ελένης» τα άλλαξε όλα (Pic)

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπορεί να έχει τελειώσει πάνω 20 χρόνια, οι συνεχείς επαναλήψεις όμως χωρίς διακοπή έχουν δημιουργήσει την εντύπωση στο τηλεοπτικό πως όλο το cast συνεχίζει να βρίσκεται επαγγελματικά στον χώρο της υποκριτικής, κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Ένας από τους 6 βασικούς πρωταγωνιστές, ο Στέργιος Νένες, έγινε ευρύτερα γνωστός και αγαπήθηκε ως Νικόλας, ο οινοχόος του μπαρ, τα τελευταία χρόνια όμως έχει αποχωρήσει από τον κόσμο της υποκριτικής και ασχολείται επαγγελματικά σε θέσεις που τον βρίσκουν σε τηλεοπτικές παραγωγές, πίσω όμως από τις κάμερες, σε επιτελικούς ρόλους.

Ο πρώην ηθοποιός εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στο τελευταίο MasterChef του Star, με μεγάλη επιτυχία, ενώ ετοιμάζεται για μεταγραφή καθώς η νέα σεζόν θα τον βρει σε ριάλιτι άλλου καναλιού.

Ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» άλλαξε καριέρα και λέει «ναι» στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Ο Στέργιος Νένες βρήκε δουλειά στον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» του ΑΝΤ1, όπου θα εργαστεί επίσης ως αρχισυντάκτης, αφού η παραγωγή παρόλα τα σταθερά νούμερα της πρώτης σεζόν, αποφάσισε ότι χρειάζονται αλλαγές στα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ