ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα μέτρα για τον κορονοϊό – Γεωργιάδης: Δεν μπορεί να εξισώνεται η πίστη με το κομμωτήριο

 

Στα νέα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, τα οποία και ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ρ/σ του ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης (3/11). Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για όσα ακούγονται σχετικά με τους ανεμβολίαστους και την είσοδο τους στις εκκλησίες χωρίς αρνητικό rapid test.

Μιλώντας για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι οι παρεμβάσεις που ανακοινώθηκαν για τους ανεμβολίαστους είναι ανεφάρμοστες στην θρησκευτική λατρεία, όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί σεβόμαστε την αξία της θρησκείας. Σημείωσε επίσης ότι δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία και η πίστη με κάποιον πολίτη που θέλει να πάει σε εμπορικό κατάστημα ή σε κομμωτήριο.

Ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι δεν γίνεται υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ένα ποσοστό 40% του πληθυσμού που δεν πιστεύει στην επιστήμη.

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ