ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: «Έπαθα σοκ όταν τον είδα από τις κάμερες», λέει η κοπέλα για τον επίδοξο «δράκο»

Τα δευτερόλεπτα αγωνίας που έζησε τη νύχτα που ο νεαρός στη Νέα Σμύρνη την ακολούθησε για 300 μέτρα, μέχρι την πόρτα του σπιτιού της, περιέγραψε η νεαρή κοπέλα στο Live News.

 

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook τόσβίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα, τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση, και μάλιστα έξω από την πολυκατοικία, όπου διαμένει στη Νέα Σμύρνη.

Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, αλλά και απλών πολιτών που είδαν την ανάρτηση και μέσα σε λίγες ώρες, το άτομο που φέρεται ακολούθησε την κοπέλα προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης. Ο επίδοξος «δράκος» της Νέας Σμύρνης γεννήθηκε το 1999 και σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε μαγαζί εστίασης στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης έχει κληθεί και μια δεύτερη κοπέλα να αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο νεαρό, που έχει κάνει παρόμοια καταγγελία.

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα. Πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν», δήλωσε η νεαρή κοπέλα στο Live News.

39 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η κοπέλα έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικίας. Έριξε λοξές ματιές προς τα πίσω και με τα κλειδιά στο χέρι χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της. Πολύ γρήγορα, μπήκε στα ενδότερα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε ο νεαρός, που όπως λέει η ίδια, είχε γίνει αναπάντεχα σκιά της. Ο νεαρός φαίνεται σε βίντεο να κολλάει το πρόσωπό του στην είσοδο και όταν διαπιστώνει πως η κοπέλα έχει ανέβει στο διαμέρισμά της, να αποχωρεί. Εκείνη κοιτάει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και παθαίνει σοκ.

«Αρχικά δεν είδα ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του»

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε. Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήταν πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα» λέει.

Ο νεαρός άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα από το σπίτι της. Κάθε δευτερόλεπτο εκείνες τις στιγμές, περνούσε αργά και βασανιστικά για την ίδια: «Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί. Εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο, οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα».

Ο νεαρός φορούσε μάσκα και η κοπέλα όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάφερε να τον αναγνωρίσει. Μίλησε για τον σωματότυπο και τις μάρκες των ρούχων που φορούσε και έδωσε το βίντεο ντοκουμέντο, που ήδη αναλύεται. «Το μόνο που φαίνεται είναι τα μάτια του γιατί φοράει μάσκα. Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι άλλο. Και τα παπούτσια του, τα οποία είναι μάρκας γνωστής».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ