ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες παρεμβάσεις στην Λίνδο – Φωτισμός σημείων που δεν τους είχε δοθεί ποτέ η αξία που τους άρμοζε

 

Όταν αναλάβαμε τα ηνία στον τόπο μας είχαμε υποσχεθεί αλλαγές. Η πρώτη μεγάλη μας νίκη ήταν η επίτευξη του στόχου μας να δημιουργηθεί ιατρείο εντός του οικισμού. Δεύτερος στόχος μας ήταν και συνεχίζει να είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων.

Τα προηγούμενα χρόνια όλοι βιώναμε το τεράστιο πρόβλημα φωτισμού ακόμη και στην εύρεση μιας λάμπας προς αντικατάσταση. Σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι οι κάτοικοι τις αγόραζαν! Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Προχθές τελειώσαμε την τέταρτη παρέμβαση μας σε επέκταση φωτισμού, πετυχαίνοντας τον φωτισμό σημείων, που δεν τους είχε δοθεί ποτέ η αξία που τους άρμοζε.
Όλες αυτές οι παρεμβάσεις έγιναν σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχό μας, Nίκο Καραμαρίτη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Αξίζει να σημειωθεί πως τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν, χωρίς το προσωπικό του Δήμου μας, το οποίο καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση κάθε κατάστασης.
Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα στους πολίτες και συγχαρητήρια για το υπέροχο αποτέλεσμα! Οι παρεμβάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Θα συνεχιστούν για τον εξωραϊσμό του τόπου μας και την κάλυψη των αναγκών μας, με υπομονή, κατανόηση και εμπιστοσύνη.
Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων με τους υπόλοιπους Προέδρους της Ενότητάς μας, να διευκρινίσω πως όλα τα υλικά που χρειάστηκαν (καλώδια-φωτιστικά-λάμπες-ντουί) προμηθεύτηκαν από ίδιους πόρους.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου,
Λάμπης Βαλάντης
Βανέσσα Παπαδημητρίου
Κριστιάνα Διάκουλα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ