ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: “Πήγε το παιδί για ορό και…”: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της θείας της 33χρονης μητέρας (video)

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα η θεία της 33χρονης μητέρας κάνει αποκαλύψεις.

«Να την πάρω και να της πω τι; Συλλυπητήρια; Δεν μπορώ. Μου φαίνεται πολύ τραγικό να πάρεις μία γυναίκα και να της πεις τι; Κάνε υπομονή! Εντάξει στο πρώτο παιδί λες υπομονή, έχεις και τα άλλα παιδάκια σου, αλλά όταν είναι τρία είναι λίγο βαρύ, όπως και να το κάνουμε» ανέφερε αρχικά η θεία της 33χρονης μιλώντας στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως αποκαλύπτει η θεία της Ρούλας, όσες φορές είδε τα τρία αγγελούδια ήταν χαρούμενα και περιποιημένα. «Εγώ δεν είδα παιδάκια μελαγχολικά. Δεν έβλεπα παιδάκια ταλαιπωρημένα, να είναι αδιάφορα, γιατί το παιδί όταν το βλέπεις καταλαβαίνεις αν έχει πρόβλημα από τα μάτια. Ήταν γελαστά παιδάκια, πανέξυπνα».

Η θεία υποστηρίζει ότι ο θάνατος της Μαλένας συγκλόνισε τη μάνα. «Ήταν στενοχωρημένη πολύ, από τις δύο κουβέντες που πρόλαβα να της πω. Ήταν αυτό το θέμα, ότι το παιδί πήγε για ορό και ξαφνικά πέθανε. Μας είχαν πει ότι έχει μόνο ένα καρκινικό κύτταρο κι εγώ είχα μείνει. Όταν βλέπεις ένα παιδί που είναι φυσιολογικό, εγώ τους είπα ότι πρέπει να μάθουν από τι πέθανε! Τους είδα πολύ στενοχωρημένους» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα είπε στο T-live όταν έμαθε για τους θανάτους της Ίριδας και της Τζωρτζίνας δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει, ενώ τόνισε ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα ακούγονται για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ