ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Αποκάλυψη: Τι βρέθηκε στο τάμπλετ που είχε θαφτεί μαζί με την Τζωρτζίνα (video)

 

Ποια τα ευρήματα της έρευνας και πως προχωρούν οι Αρχές στην πολύκροτη υπόθεση.

Νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής αποκάλυψε τι βρέθηκε στο τάμπλετ που είχε θαφτεί μαζί με την Τζωρτζίνα.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί του περασμένου Σαββάτου (9/4), έπειτα από εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, οι Αρχές προχώρησαν στο άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας, στο κοιμητήριο των Συχαινών, η οποία ετάφη μαζί με το αγαπημένο της τάμπλετ.

Επικαλούμενος την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, ο κ. Φλαμής αποκάλυψε πως μέσα στο τάμπλετ βρέθηκαν ένα βίντεο με τη “Πέππα: Το Γουρουνάκι”, ένα βίντεο από την τηλεοπτική σειρά του MEGA, “Παρά Πέντε”, και ένα βίντεο με τον Μάρκο Σεφερλή. Επίσης βρέθηκε μία διεύθυνση e-mail που δεν οδηγεί κάπου.

Νέα «βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου: Υπάρχει κενό στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για την πορεία των ερευνών στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία δηλώνει πως υπάρχει ακόμα κενό στην υπόθεση, όσον αφορά στο κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, ενώ ελπίζει αυτό να λυθεί από τις ανακριτικές αρχές.

Ξεκαθαρίζει πως η κεταμίνη είναι πολύ εύκολο να βρεθεί: «Κεταμίνη μπορεί να βρει και οποιοσδήποτε στη μαύρη αγορά και στην πιάτσα των ανθρώπων που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Εδώ όμως συνεχίζουμε να βλέπουμε το ίδιο έργο.

Βλέπουμε ένα ζευγάρι που είχε δώσει μια κοινή συνέντευξη καθόλα αγαπημένο, έτσι έδειχναν. Μετά τη σύλληψη της βλέπουμε μια διάσταση απόψεων στα ΜΜΕ. Στην κατάθεση του, όμως ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τη σύζυγό του. Αλλά είπε στην κατάθεση του και άλλα λέει δημόσια» υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος στο Star.

Ο ίδιος είπε πως η νέα ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας πρέπει να διευκρινιστεί περαιτέρω. «Για τους άλλους δύο θανάτους που διατάχθηκε έρευνα, από ποιους θα γίνει η έρευνα; Αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργίες».

Η υπόθεση έχει καθυστερήσει πολύ

Συνολικά, θεωρεί πως η υπόθεση έχει καθυστερήσει υπέρ του δέοντος. «Κάθε πολίτης οφείλει να ενημερώνει τις αρχές όταν υποψιάζεται την τέλεση κάποιου εγκλήματος. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια ΜΚΟ, δεν είναι δημόσια αρχή. Οι γιατροί όφειλαν να ενημερώσουν ή την αστυνομία η τον εισαγγελέα. Ίσως τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά».

«Είδαμε και τον πατέρα που ζητούσε από τον καθηγητή να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί. Φαίνεται πως δεν έχει μόνο η μάνα ιατρικές γνώσεις, αλλά και ο πατέρας. Ζητάει την είσοδο στη ΜΕΘ για ενυδάτωση. Ακούσατε, ακούσατε…» σχολιάζει στο τέλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος

https://player.glomex.com/integration/1.707.1/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.707.1%2Fiframe-player.html%3FintegrationId%3D40599z13jxwy8hnd%26playlistId%3Dv-cj7ngcasme7l%26playlistIndex%3D0%26origin%3Dglomex-player%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.athensmagazine.gr%252Farticle%252Fnews%252Fellada%252F563812-nekra-paidia-sthn-patra-apokalypsh-ti-brethhke-sto-tamplet-poy-eixe-thaftei-mazi-me-thn-tzwrtzina-video%253Ffbclid%253DIwAR0_-lOKz8K2m9J3y9xOMbMgdj8h6Zgz2_RRqwYFs-Z1CCzZn8gqDMKzlZQ&integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-cj7ngcasme7l&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ