ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις – Κοντά στην εξιχνίαση η υπόθεση θρίλερ (Video)

«Τι είδε η Τζωρτζίνα να κάνει στην Ίριδα η μητέρα»

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Παράλληλα, με νέα ανάρτηση της, η αδελφή της Ρούλας, αναφέρεται στο θάνατο των τριών κοριτσιών.

Οι Αρχές προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να συνθέσουν όλα τα κομμάτια της ιστορίας, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και να απαντήσουν στο γιατί τα τρία κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

H αστυνομία –σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA– έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. H υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, καθώς δεν αποκλείεται έως και την Τετάρτη να υπάρξουν συλλήψεις για την εν λόγω υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του MEGA, οι δύο πρώτες περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού, ωστόσο διερευνάται εάν αυτές οι ουσίες, ταιριάζουν και ποσοτικά με την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη.

«Η Τζωρτζίνα κάτι είδε – Είδε τη μητέρα της να φροντίζει την Ίριδα ή την είδε να κάνει κάτι άλλο…;»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το «θρίλερ» στην υπόθεση με τα 3 νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας στην Πάτρα συνεχίζεται και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης παραμένει αυξημένο, κυρίως όμως όλοι πλέον θέλουν να μάθουν τι πραγματικά έχει γίνει με τα 3 νεκρά παιδιά σε διάστημα 3 ετών.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, φιλοξενήθηκε στο MEGA και στην εκπομπή Live News, του Νίκου Ευαγγελάτου και μίλησε για τα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η Αστυνομία έχει συμπεράνει τι έγινε εκείνο το πρωί. Η Τζωρτζίνα κάτι είδε εκείνο το πρωί. Είδε τη μητέρα της να φροντίζει την Ίριδα ή την είδε να κάνει κάτι άλλο;»

«Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε έχει τα παρεπόμενά του. Είναι απαντημένα από τις αρχές αυτές. Δεν πρέπει να υπάρχει ανυπομονησία. Οι Αρχές σπεύδουν βραδέως γιατί δεν πρέπει να γίνει λάθος. Ήδη οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες έχουν απευθυνθεί σε νομικούς για τη σύνταξη της έκθεσης τους», συνέχισε ο ίδιος.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ