ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα μαρτυρία-σοκ – «Η κοπέλα αυτή έκανε πολλές εκτρώσεις, όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος» (Video)

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα.

Σαν μια ψυχρή γυναικά με εμμονικές συμπεριφορές με τους εκάστοτε συντρόφους της και πολλά σκοτεινά σημεία στη σχέση της με τον πατέρα, είναι όσα μαρτυρούν φίλες και γειτόνισσες της, που την έζησαν από τα μαθηματικά της χρόνια αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

 

εκτρώσεις νεκρά παιδιά

 

Παρακάτω όσα είπε η γειτόνισσα της μητέρας:

«Η Ρούλα με την αδελφή της πραγματικά μεγάλωσαν εδώ απέναντί μας, στην γειτονιά, με τον παππού και την γιαγιά, τους γονείς της μαμάς της. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Η γυναίκα που θυμάται την Ρούλα από μαθήτρια, την περιγράφει σαν ένα κορίτσι που ήθελε διαρκώς να τραβά την προσοχή. Η Ρούλα πραγματικά είναι ένα κορίτσι που ήθελε να φαίνεται πάντα, δημιουργούσε ίντριγκες ακόμα και με τον ίδιο της τον εαυτό.

Το είδα αυτό, ότι Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη γενικά αυτή η κοπέλα ήταν αγέλαστη, αλλά δεν το έζησα το παιδί, δηλαδή μην πω έστω και μία λέξη παραπάνω από ό,τι ξέρω και θα έπρεπε να πω. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Πώς να το χαρακτηρίσω; Όχι αγέλαστα παιδιά, πώς να το πω ρε παιδί μου αδιάφορα. Σαν χαρακτήρες, αυτές οι κοπέλες, αδιάφορες. Αυτό όμως που έχει προκύψει τώρα, εντάξει κοντεύουμε να τρελαθούμε».

Τα όσα αποκαλύπτουν αποκλειστικά στο live news σοκάρουν τόσο για τον χαρακτήρα της 33χρόνης, όσο και για τα διάφορα προβλήματα υγείας, που έλεγε στις φίλες της ότι είχε, αλλά και τις απανωτές αμβλώσεις που έκανε από μικρή ηλικία.

Όσα αποκάλυψε φίλη της 33χρονης μητέρας:

«Η γυναίκα αυτή έχει κάνει πολλές εκτρώσεις, έχει συναναστραφεί με πάρα πολλούς άνδρες. Για να κρατήσει τα αγόρια που είχε γενικότερα, έκανε πολλά σκηνικά του τύπου ότι είναι άρρωστη και τέτοια. Γνωρίζω απλά ότι έχει κάνει ή 5 ή 6 και της είχε πει ο γιατρός ότι δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει παιδί, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει παιδί, αλλά τελικά έκανε».

Τα όσα εκμυστηρεύτηκε σε μια φίλη της για τις εκτρώσεις που είχε κάνει, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, τα επιβεβαιώνει και η γειτόνισσά της που έζησε από το πρώτο χέρι τα όσα βίωνε η μητέρα των τριών παιδιών.

«Η κοπέλα όμως, η Ρούλα, εγώ γνώριζα όλα αυτά τα χρόνια ότι, αυτά σαν ακούσματα από την γειτονιά γιατί είναι μέσα στην γειτονιά μας, ότι η κοπέλα πραγματικά είχε περάσει καρκίνους, είχε περάσει διάφορα, είχε κάνει… είχε τάσεις αυτοκτονίας, είχε κάνει δύο απόπειρες. Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε έκανε εκτρώσεις, μία ανακατεμένη κατάσταση» συμπληρώνει η γειτόνισσα της μητέρας.

Οι περιπέτειες υγείας της και το δράμα που την ακολουθούσε ήταν γνωστά στον κοινωνικό της περίγυρο, με την είδηση του ερχομού της Τζωρτζίνας να προκαλεί έκπληξη στην γειτονιά, αλλά και ανακούφιση που κατάφερε να δημιουργήσει τη δική της οικογένειας.

«Δεν ήταν στα καλά του το κορίτσι, δεν ήταν στα καλά του και μάλιστα λέει είχα ακούσει από τότε, με όλα αυτά, ότι η Ρούλα μετά από τόσα προβλήματα υγείας που είχε περάσει, το κορίτσι δεν είναι να κάνει παιδιά και όταν έμαθα ότι παντρεύτηκε και είχε κάνει ήδη και την Τζωρτζίνα λέω «Δόξα τω Θεώ, ό,τι και να είχε το κοριτσάκι το προσπέρασε, το έχει ξεπεράσει» προσθέτει η γειτόνισσα.

Σύγχυση επικρατεί για τις σπουδές νοσηλευτικής που ισχυριζόταν ότι είχε κάνει, με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει το αν εργαζόταν ως νοσηλεύτριας.

«Όταν έμαθα ότι η Ρούλα ήταν νοσηλεύτρια και όλα αυτά, λέω «ρε παιδιά πότε τελείωσε; Το παιδί αυτό δεν έχει τελειώσει ούτε το σχολείο. Με πρόβλημα τελείωνε το σχολείο, είχε θέματα τότε, τότε είχε κάνει και τις απόπειρες αυτοκτονίας. Πότε νοσηλεύτρια; Πότε πήγε; Πότε;» δηλώνει η γειτόνισσα της μητέρας.

Δείτε το βίντεο

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ