ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα σε συλλάβουν την Πέμπτη και θα σου πάρουν το κινητό»! Καταιγισμός μηνυμάτων, οργή και απειλές στη Ρούλα (Video)

 

Προς το τέλος του φαίνεται πως οδεύει το θρίλερ της Πάτρας καθώς μετά την ολοκλήρωση των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας τα νέα στοιχεία δείχνουν πως θα φέρουν και την απάντηση στα όσα οδήγησαν στους θανάτους των παιδιών.

Οι γονείς των παιδιών βρίσκονται στο προσκήνιο όλο αυτό το διάστημα και ειδικά η μητέρα εξαιτίας της ιδιόμορφης συμπεριφοράς της, όπως την περιγράφουν άτομα που τη γνώρισαν.

Το σενάριο εμπλοκής της στους θανάτους τον παιδιών έχει εξοργίσει την κοινή γνώμη που καθημερινά βάλλει εναντίον της στον χώρο του διαδικτύου.

Αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν όπως μαθαίνουμε από τη «Super Κατερίνα» καθώς άγνωστοι δημοσίευσαν το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου με αποτέλεσμα μέσα σε λίγο μόλις χρόνο να δεχτεί η μητέρα καταιγισμό μηνυμάτων που εξαπέλυαν απειλές και υβριστικά λόγια.

 

 Αναρτήθηκε στα social media το κινητό της Ρούλας

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Προχθές η Ρούλα δέχθηκε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό της, στο Viber από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος. Της είπε το όνομά του Δ.Χ. Η Ρούλα δεν τον ήξερε και βέβαια δεν είχε σκοπό να του απαντήσει. Της ζήτησε να του κάνει δήλωση και ότι θα τη στείλει σε όλα τα αθηναϊκά μέσα. Της είπε ότι τον ενημέρωσαν ότι την Πέμπτη θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής της και τη ρώτησε αν θέλει να του κάνει κάποια δήλωση. Δεν είναι ο πρώτος που το κάνει. Της στέλνουν άθλια μηνύματα, τη βρίζουν με τραγικούς χαρακτηρισμούς» αποκάλυψε στην εκπομπή άτομο από το στενό της περιβάλλον.

Δείτε το σχετικό βίντεοΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ