ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το απειλητικό μήνυμα κατά της Νικολούλη και η αποστομωτική της απάντηση

 

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πληροφορίες που έχει η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” αναφέρουν ότι θα είναι καθοριστική η εβδομάδα που έρχεται για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση

Όπως φαίνεται, η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έχει ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι θα έχουν νέα στοιχεία, μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Εντός της επόμενης εβδομάδας, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα, αφού ήδη έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Οι πληροφορίες της εκπομπής για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα κάνουν λόγο ότι στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις, καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

Όπως ανέφερε στο Φως στο Τούνελ η μητέρα του Μάνου, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, «δεν μπορώ, έχουν φύγει τρία παιδιά. Όχι δε συμβαίνει αυτό το πράγμα, ούτε για αστείο, δε μου έχει περάσει αυτό από το μυαλό για κανένα λόγο. Με ενδιαφέρει να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά. Να μάθουμε από τι φύγανε και να τελειώσει όλο αυτό…».

Η Αγγελική Νικολούλη στη χθεσινή εκπομπή φορούσε κόκκινο σακάκι, το χρώμα που επιλέγει όταν οι εξελίξεις σε μια υπόθεση είναι “φωτιά” και προανήγγειλε ότι θα υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Η απειλή στο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη για τυχόν διαρροή σημαντικής πληροφορίας για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Αμέσως μετά την προβολή ενός συνοπτικού βίντεο για το τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια υπογράμμισε «ο πατέρας δεν μπορούσε να είναι σε εκείνο το ραντεβού, βρέθηκε με τον δικηγόρο κάποια άλλη στιγμή. Είπα πριν, έστειλα ένα μήνυμα, ότι μπορεί να έχουμε κάτι, ότι έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα έχω κάτι, αν αξιολογήσω την πληροφορία, φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν ήρθε ένα τηλεφώνημα εμμέσως πλην σαφώς μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε, ξέρω να κρατάω ισορροπίες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ