ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ξέσπασμα φίλου του ζευγαριού – «Έχουμε αηδιάσει» (Video)

 

Ξεσπά για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φίλος του ζευγαριού,

Σε δηλώσεις του που κάνει στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά «Πόσο ψέμα είναι όλο αυτό, πραγματικά έχουμε αηδιάσει».

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Λέει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς να έχει ιδέα του τι έχει συμβεί. Χωρίς καν να ξέρει την οικογένεια, χωρίς καν να ξέρει τι τράβηξαν αυτοί οι άνθρωποι, τι τραβάνε ακόμα και σήμερα. Δεν μπορεί να βγει απ’ το σπίτι της να πάει να ψωνίσει να πάει να κάνει απλά πράγματα γιατί την κοιτάει μια πόλη ολόκληρη με καχυποψία και με καχυποψία που δεν έχει δημιουργήσει η ίδια αλλά έχουν δημιουργήσει όλοι όσοι είναι απ’ έξω από όλο αυτό και λένε οτιδήποτε.

νεκρά παιδιά πάτρα

Πόσοι γιατροί είδαν τα παιδιά; Από πόσους γιατρούς πέρασαν τα παιδιά, ειδικά η Μαλένα και η Τζωρτζίνα μέχρι να φύγουν τα αγγελούδια; Πόσοι γιατροί τα εξέτασαν; Πόσοι γιατροί δεν είδαν τους φακέλους τους;, την κλινική τους εικόνα, το ιστορικό τους, την καθημερινότητά τους. Δύο, τρεις; Όχι βέβαια. Πάνω από 20 γιατροί και νοσοκόμες. Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι επιστήμονες δεν πήρανε χαμπάρι τίποτα; Δεν καταλάβανε το παραμικρό; Δεν είχανε την παραμικρή ιδέα; Έπρεπε να έρθουν όλοι αυτοί από το twitter και από τις εφημερίδες για να ρίξουν φως στην υπόθεση; Δηλαδή 20-30 επιστήμονες που είχαν άμεση σχέση με τα παιδιά, ήταν τόσο βλάκες και τόσο ανόητοι και τόσο κακοί επαγγελματίες που δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί; Μα είναι ποτέ δυνατόν!

Πραγματικά όλα αυτά θυμίζουν άλλες εποχές που βγάζαμε αποφάσεις και δικάζαμε ανθρώπους και τους ρίχναμε στην πυρά και καλά θα κάνει αυτή η γυναίκα όταν τελειώσει όλη αυτή η ιστορία να δώσει τη δική της απάντηση με τρόπους που μπορεί να κάνει ακόμα και νομικά, γιατί εδώ ακούω και όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν βγάλει και τα πορίσματά τους, όπως άκουσα και τον κύριο Κατερινόπουλο, που αφού λένε, λένε και μιλάνε για έγκλημα και μιλάνε για δράστες που θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης στο τέλος λένε και υποκριτικά για να έχουν καλυμμένη και την άλλη πλευρά ότι βέβαια καταλαβαίνουμε και τους γονείς που ζητούν να μάθουν την αλήθεια. Πόσο ψέμα είναι όλο αυτό, πραγματικά έχουμε αηδιάσει».

Δείτε το βίντεοΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ