ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βίντεο «φωτιά»! Μάνος και Ρούλα γλεντάνε στο καρναβάλι λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας

 

Χορεύουν και τραγουδούν μαζί σε μαγαζί της Πάτρας

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συνεχείς ανατροπές και νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη τα τελευταία χρόνια και ιδίως μετά το θάνατο των παιδιών τους.

Ένα ακόμα βίντεο που αναπαράγεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το ζευγάρι, μόλις οκτώ μήνες μετά το θάνατο του πρώτου τους παιδιού, της 3,5 ετών κόρης τους Μάλένας τον Ιούλιο του 2019, να διασκεδάζουν στο καρναβάλι της Πάτρας.

Η 3,5 ετών Μαλένα, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2019. Λίγους μήνες μετά στις 2 Μαρτίου 2020, ο Μάνος και η Ρούλα χορεύουν και τραγουδούν μαζί σε μαγαζί της Πάτρας.

Ενώ, ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Ανδρέας Ηλιάδης, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, με την ανάρτησή του στο Facbebook για τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

Γρηγόρης Λέων: «Φαίνεται πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους Μαλένας και Ίριδας» – Τα νέα στοιχεία

Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη που παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις. Παράλληλα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο κ. Δημοσθένης Αβραμίδης, παιδο-αρρυθμιολόγος στο νοσοκομείο Μητέρα, αναφορικά με την περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας.

Ο πρόεδρος Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που εξετάζονται εκ νέου, μετά τα στοιχεία που απέδειξαν πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι εγκληματική ενέργεια.

Ο κ. Λέων τόνισε πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν το ίδιο και για τους δύο πρώτους θανάτους, με τον ίδιο μηχανισμό, αυτόν της έλλειψης οξυγόνου.

«Όσον αφορά το πρώτο παιδί, νομίζω την απάντηση και τη λύση πέρα από την τριμελή επιτροπή, θα δώσει και ο καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής, Μανώλης Αγαπητός και αυτό γιατί τα εύρημα, σε ό,τι αφορά τη Μαλένα είναι αυτά που ανέδειξε ο ίδιος» επισήμανε ο κ. Λέων.

Στην πρώτη έκθεση έχουμε προβλήματα με την καταγραφή της αιτίας θανάτου, καθώς άλλο έχει καταγράψει ο παθολογοανατόμος και άλλο ο ιατροδικαστής, εξήγησε ο κ. Λέων.

Προβλήματα υπάρχουν επίσης και στη λήψη των δειγμάτων, με τον ιατροδικαστή να τονίζει πως ένα βασικό και ζωτικό όργανο από το οποίο πρέπει να ληφθεί δείγμα είναι ο εγκέφαλος, κάτι το οποίο δε συνέβη στην πρώτη περίπτωση.

Αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας, ο κ. Λέων είπε πως τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.Σχετικά με τη χθεσινή ανάσυρση του tablet, o ιατροδικαστής ανέφερε πως η διαδικασία δεν έχει ιατροδικαστικό ενδιαφέρον και αφορά αποκλειστικά την αστυνομία καθώς ενδέχεται να αποκαλύψει στοιχεία για την πορεία της κεταμίνης.

«Προτεραιότητα του πατέρα είναι ο εαυτός του»

Στην εκπομπή μίλησε η αναλύτρια λόγου Ευγενία Σαρρή που τοποθετήθηκε για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα όπως τόνισε αυτή τη στιγμή φάινεται πως ο πατέρας των παιδιών δείχνει να έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να πείσει και δεν το κάνει με λόγο ευθύ και άμεσο, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

«Η προτεραιότητα του Μάνου Δασκαλάκη είναι ο εαυτός του»συμπλήρωσε.

Η ψυχολόγος, Βέρα Αθανασίου είπε πως υπάρχει μία έλλειψη συναισθήματος από τους γονείς κάτι το οποίο έχει πυροδοτήσει την έκρηξη συναισθήματος, θυμού, οργής από την κοινωνία.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ