ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο Μανόλης Μαραγκουδάκης!

 

Ένας άνθρωπος των αγώνων και της Αριστεράς, ένας προοδευτικός επαγγελματίας που για χρόνια τίμησε τον επαγγελματικό χώρο στον οποίο δραστηριοποιήθηκε και είχε μόνο φίλους δεν είναι πια εδώ. Ο Μανόλης Μαραγκουδάκης με την ταβέρνα “Βαρδής” που είχε τα τελευταία χρόνια πρόσφερε ζεστές και λαϊκές βραδιές στους θαμώνες του.

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε και βύθισε στο πένθος, συγγενείς, φίλους και συνοδοιπόρους…

Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτη Βαρδάκη

«Με οδύνη αποχαιρετούμε τον σύντροφο, αγωνιστή της αριστεράς από τα νεανικά του χρόνια, σπουδαίο άνθρωπο και φίλο, Μανώλη Μαραγκουδάκη. Η ανθρωπιά, το ήθος και η αγωνιστική ορμή που τον χαρακτήριζαν, θα μας συνοδεύουν πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Αντίο Βαρδή, καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε».

 

Νεκρός ο Μανόλης Μαραγκουδάκης!

Συλλυπητήρια από τη Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του αριστερού αγωνιστή Μανώλη Μαραγκουδάκη (Βαρδής).

Ο Μανώλης, υπήρξε από τα νεανικά του χρόνια ενταγμένος στα κινήματα της αριστεράς, ήταν πάντα παρών σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες με την ανιδιοτελή προσφορά, την αλληλεγγύη, και τον ανθρωπισμό, που τον διέκριναν. Παράλληλα ήταν γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, διατηρώντας, ένα στέκι συνάντησης και διασκέδασης για γενιές Ηρακλειωτών. Βαρύς και πρόωρος ο αποχωρισμός! Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Θλίψη στη Δημοτική Κίνηση “Ηράκλειο: Ενεργοί Πολίτες”

Οι Ενεργοί Πολίτες αποχαιρετούν με σεβασμό , αγάπη και εκτίμηση, τον ΜΑΝΟΛΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ στο τελευταίο του ταξίδι. Η απώλεια σου σε όλους και στον καθένα μεγάλη. Καλό σου ταξίδι φίλε και συναγωνιστή.

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ