ΔΙΕΘΝΗ

Νεκρός ο Matthew Mindler: Αυτοκτόνησε με νιτρικό νάτριο το παιδί «σταρ» του Χόλιγουντ

Νεκρός ο 19χρονος ηθοποιός Matthew Mindler

Θλίψη στο Χόλιγουντ έχει σκορπίσει η είδηση ότι ο πρώην ηθοποιός και σταρ ως παιδί, Μάθιου Μίντλερ, αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με αξιωματούχους και τη μητέρα του, ο 19χρονος χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο που παρήγγειλε έναντι 15 δολαρίων και αφού έψαξε διαδικτυακά πώς να το χρησιμοποιήσει έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μετά τις τοξολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 19χρονου οφείλεται σε αυτοκτονία.

 

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο Our Idiot Brother.

Η μητέρα του Matthew επιβεβαίωσε στο TMZ ότι ο γιος της αγόρασε την ουσία στο διαδίκτυο για να αυτοκτονήσει κατά τις πρώτες μέρες που ήταν μακριά από το σπίτι του, στο πανεπιστήμιο Millersville στην Πενσιλβάνια.

Η Μόνικα Μίντλερ, η οποία αποκάλυψε στο παρελθόν ότι ο γιος της έπασχε από άγχος, δήλωσε ότι ανακάλυψε έναν σύνδεσμο στο ιστορικό αναζήτησης του γιου της στο διαδίκτυο.

Ο Matthew αναζητούσε πληροφορίες για το πώς να προμηθευτεί νιτρικό νάτριο και να το χρησιμοποιήσει για να βάλει τέλος στη ζωή του ανώδυνα, εξήγησε η μητέρα του, η οποία δεν είχε ιδέα εκ των προτέρων ότι ο γιος της σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.

Η ίδια δήλωσε ότι μιλάει ανοιχτά για το ζήτημα ελπίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει προειδοποίηση για άλλες οικογένειες που πιθανόν να μην γνωρίζουν τους κινδύνους της φαινομενικά αβλαβούς ουσίας. Ο ηθοποιός φέρεται να αγόρασε την ουσία από την Amazon, η οποία δεν απάντησε στα αιτήματα για σχόλια.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ