ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Kρεμαστής

 

Ο Μιχάλης Δραμουντανής  εκλέχτηκε πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κρεμαστής, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Στις υπόλοιπες θέσεις εκλέχθηκαν οι εξής:  Παρασκευάς Μάτσης αντιπρόεδρος,  ταμίας Μαρία Σμαραγδιού , γενικός γραμματέας Παπαγούρας  Μανώλης και μέλος ο Δημήτρης Τσισιμοίρης . Ο  Εμπορικός Σύλλογος Κρεμαστής ιδρύθηκε το έτος 1993  και απαρτίζεται από ελεύθερους επαγγελματίες και καταστηματάρχες  της Κρεμαστής

 

Δήλωση του νέου προέδρου του Συλλόγου

 

Από σήμερα αναλαμβάνω πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κρεμαστής. Ευχαριστούμε πολύ τον μέχρι τώρα πρόεδρο κύριο Δημήτρη Τσισιμοίρη για την μεγάλη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ! όσους με στήριξαν και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω την θέση αυτή. Ελπίζω και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις μαζί τα εκλεγμένα Μέλη του συλλόγου μας να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τούς. Το χωριό και τα καταστήματα μας θεωρώ πως περνάνε την πιο δύσκολη χρονική στιγμή που διανύουμε στην ιστορία μας. Πάρα πολλά τα προβλήματα και με το πιο πρόσφατο την γέφυρα Κρεμαστής. Ευελπιστώ πως σύντομα θα βρεθεί λύση και να ξαναδώσει πνοή στο χωριό και στα καταστήματα μας.
Ένα χωριό που πρόσφερε και προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας στον εμπορικό τομέα του νησιού μας όλα αυτά τα χρόνια. Προσφέρει ποιότητα και υπηρεσίες στον ντόπιο καταναλωτή και στον περαστικό. Εξυπηρετεί κόσμο από τα διπλά χωριά αλλά και τον τουρίστα που επισκέπτεται το νησί μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι το πρώτο χωριό που συναντά ο επισκέπτης για να πάει στην πόλη του νησιού και πως το χωριό μας το στολίζει η εκκλησία μας. Το μεγαλύτερο πανηγύρι που γίνεται στην Ρόδο τον δεκαπενταύγουστο με χιλιάδες προσκυνητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και φυσικά την πανελλήνια έκθεση.
Καλή επιτυχία στα εκλεγμένα μέλη του συλλόγου μας. Εύχομαι να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το χωριό μας.
Με εκτίμηση Μιχάλης Δραμουντανής
Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου καταστημάτων Κρεμαστής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ