ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο βίντεο με την μικρή Μαρκέλλα! Παραπατάει λίγη ώρα μετά την απελευθέρωσή της

 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρικτή αυτή υπόθεση. Άλλο ένα βίντεο από τις ώρες που η μικρούλα ήταν μακριά από την οικογένειά της, φανερώνει τον εφιάλτη που έζησε…

Το παιδί, μόλις είχε αφεθεί ελεύθερο από την 33χρονη που τώρα, έχει ήδη ομολογήσει την πράξη της.

Είναι ακόμα στην Καλαμαριά και η Μαρκέλλα φαίνεται στην εικόνα να παραπατάει, καθώς ακόμα είναι υπό την επήρεια των ναρκωτικών, που η 33χρονη της χορήγησε, όπως φαίνεται για να κάμψει τις αντιστάσεις του παιδιού.

Το παιδί ακόμα βρίσκεται στο νοσοκομείο για να αναρρώσει -όσο αυτό είναι δυνατόν- η ψυχή και το σώμα του.

Η 33χρονη γυναίκα, μητέρα και η ίδια αλλά και πρώην γειτόνισσα της μικρής Μαρκέλλας, ομολόγησε ότι άρπαξε το κοριτσάκι, το νάρκωσε και έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Μάλιστα, όπως είπε το ίδιο το παιδί, το είχε μακιγιάρει κιόλας και τραβούσε φωτογραφίες…

Αφού έκανε ό,τι έκανε, έδωσε 30 ευρώ στην μικρή Μαρκέλλα για να επιστρέφει στο σπίτι της, από την Καλαμαριά που την κρατούσε η γυναίκα επί 44 ώρες.

Τη Δευτέρα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απολογία της στην ανακρίτρια…

Στο ίδιο σχολείο πήγαινε η μικρή Μαρκέλλα με το παιδί της “κοκκινομάλλας”

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αδερφός της Μαρκέλλας στο MEGA, η 10χρονη πήγαινε στο ίδιο σχολείο, με την κόρη της “κοκκινομάλλας”. Της γυναίκας που ομολόγησε ότι την άρπαξε, την νάρκωσε και ασέλγησε σε βάρος του μικρού κοριτσιού!

Την ώρα που η 33χρονη γυναίκα βρίσκεται πια στα χέρια των αρχών και περιμένει να βρεθεί τη Δευτέρα μπροστά στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, οι αποκαλύψεις για την υπόθεση παίρνουν μορφή “χιονοστιβάδας”.

Ταυτόχρονα ο αδερφός της μικρής Μαρκέλλας, εξέφρασε και το παράπονό του, για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δει την αδερφή του και μαθαίνει νέα της, μόνο από τα ΜΜΕ…

Κούγιας: Υποπτεύομαι ότι έχει συνεργούς

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στο MEGA, χαρακτήρισε την υπόθεση πρωτοφανή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είναι πρωτοφανής αρπαγή – απαγωγή για τη διενέργεια ασελγών πράξεων… Χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικο… Πρωτοφανής υπόθεση. Ακόμα και τα παιδιά στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να απασχολήσει. Απαγωγή, με χορήγηση ναρκωτικών, να φορέσει στο παιδάκι χειροπέδες…”

Δεν έκρυψε μάλιστα τις υποψίες του, ότι η γυναίκα μπορεί να έχει συνεργούς. “Υποπτέυομαι ότι έχει συνεργούς. Όταν πρέπει να δώσεις ναρκωτικά και να δράσεις με αυτό τον τρόπο, δεν είσαι ποτέ μόνος… “ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ