ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο ξέσπασμα κατά Σπυροπούλου: «Μηδένιζε ανθρώπους, κλαίγανε στους διαδρόμους του ALPHA»

Για τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε -μεταξύ άλλων- στη νέα της συνέντευξη η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια του Star έδωσε συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και «έσφαξε» με το γάντι την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τον καιρό που συνεργάστηκε μαζί της στον ALPHA.

Τα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη έδωσαν την αφορμή στη Φωτεινή Πετρογιάννη να μιλήσει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δύο γυναίκες συνεργάστηκαν κατά το παρελθόν στον ALPHA και μίλησε για διάφορα περιστατικά που έγιναν στο κανάλι τον καιρό που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίαζε εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Η δημοσιογράφος ανέφερε, μάλιστα, ότι υπήρξε κλίμα τρομοκρατίας.

«Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε “πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι”».

«Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους… Αυτά είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν», κατέληξε.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ