ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέος Βουτζάς: Βίντεο ντοκουμέντο από απόπειρα εμπρησμού

Νέα φωτιά ξέσπασε στο Νέο Βουτζά με τους κατοίκους να προσπαθούν μόνοι τους να τη σβήσουν ενώ μάλλον πρόκειται για εμπρησμό.

Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα εμπρησμού στον Νέο Βουτζά παρουσιάζει το protothema.gr. Η απόπειρα έγινε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο ίδιο ακριβώς σημείο που άγνωστοι είχαν επιχειρήσει άλλες τρεις φορές να βάλουν φωτιά το 2019.

 

Νέος Βουτζάς απόπειρα εμπρησμού

 

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 19.30 και το σχετικό βίντεο, δημοσιεύτηκε πρώτα στη σελίδα του εξωραϊστικού συλλόγου Νέου Βουτζά.

Όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο, η φωτιά εξαπλώνεται σε μια ευθεία, σαν να έχει πέσει στο έδαφος κάποιο εύφλεκτο υλικό.

Τη φωτιά εντόπισε πρώτος ένας πεζοπόρος, ο οποίος ειδοποίησε τους κατοίκους του πρώτου σπιτιού που βρήκε μπροστά του. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, στο σημείο που εντοπίστηκε η εστία, βρέθηκε έπειτα από λίγα λεπτά και μια ομάδα ανηλίκων, οι οποίοι βοηθούν στην κατάσβεση.

Λίγο αργότερα έφτασαν στη περιοχή άνδρες της ομαδας ΔΙ. ΑΣ. Πήραν καταθέσεις απ’ όλους τους παρευρισκόμενους κι από τον πεζοπόρο άντρα αλλά κι από τους ανήλικους και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ