ΔΙΑΦΟΡΑ

Νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε: Τότε τελειώνουν τα SMS για τις μετακινήσεις

Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα SMS για τις μετακινήσεις.

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό απηύθυνε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός μίλησε μετά από αρκετό καιρό και έδωσε τον οδικό χάρτη του ανοίγματος των δραστηριοτήτων μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 3 Μαΐου εφόσον οι αριθμοί το επιτρέψουν θα ανοίξει η εστίαση. Μία εβδομάδα αργότερα, θα ανοίξουν τα δημοτικά και τα γυμνάσια ενώ στις 15 του μήνα η Ελλάδα θα ξεκινήσει να δέχεται τους πρώτους επισκέπτες.

Με το άνοιγμα κι άλλων δραστηριοτήτων, τελειώνουν όπως φαίνεται και τα SMS για τις μετακινήσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν πει και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού τελειώνει τα SMS αφού δεν προβλέπεται τέτοιου είδους μετακίνησης. Έτσι, αν δεν αλλάξει δραματικά στις 3 Μαΐου θα τελειώσουν οριστικά τα SMS για τις μετακινήσεις.

Οριστικό: Τότε τελειώνουν τα SMS για τις μετακινήσεις

Αυτό σημαίνει ότι τόσο το 13032 όσο και 13033 αναμένεται να γίνουν οριστικά παρελθόν μέσα στον Μάιο. Με την ευχή βέβαια να μην χρειαστεί να επιστρέψουν ξανά στην καθημερινότητα των Ελλήνων, εξαιτίας νέας έξαρσης του κορωνοϊού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον ελάχιστοι πολίτες χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο αριθμό για τις μετακινήσεις τους. Αρκετοί είναι εκείνοι που κινούνται ελεύθερα στις μετακινήσεις χωρίς την αποστολή του, γεγονός που φέρνει ακόμη πιο κοντά την κατάργησή του.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ