ΔΙΑΦΟΡΑ

Ντέμης Nικολαΐδης – Δέσποινα Βανδή: Τα όρια ξεπεράστηκαν

Ήταν αναμφίβολα ένας από τους πιο ηχηρούς χωρισμούς των τελευταίων ετών. Ντέμης Νικολαϊδης και Δέσποινα Βανδή μετά από 18 χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και όπως ήταν λογικό μέσα σε λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους… κρεμάστηκαν στα μανταλάκια.

Αυτό το περίμεναν και οι δυο καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πώς λειτουργεί ο χώρος στην Ελλάδα. Εκείνο που (ίσως) δεν περίμεναν είναι να γραφτούν σημεία και τέρατα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν αποκύημα δημοσιογραφικής φαντασίας.

Και οι δυο σε χρόνο dt χρεώθηκαν νέες σχέσεις και μάλιστα υπήρξαν ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για πρόσωπα τα οποία μπορεί και να μην τα έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Άτομα κοντά στους δυο λένε ότι τα όρια ξεπεράστηκαν ειδικά όταν υπήρξαν υπόνοιες περί διαμάχης για τα περιουσιακά τους.

Η αλήθεια ασφαλώς είναι εντελώς διαφορετική και λιγότερο ιντριγκαδόρικη από από αυτή που παρουσιάστηκε στα… έγκριτα ρεπορτάζ. Δυο ενήλικοι άνθρωποι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, ήρεμα και πολιτισμένα χωρίς να διαταράξουν τις σχέσεις τους. Τόσο απλά.

Τα περί άλλων σχέσεων (ειδικά όσα γράφτηκαν για τον Ντέμη) αγγίζουν τα όρια της φαιδρότητας. Όπως μάλιστα ειπώθηκε χαρακτηριστικά «δεν μπορείς να διαψεύσεις κάτι που είδε στον ύπνο του ο άλλος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να ξυπνήσει…».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ