ΔΙΑΦΟΡΑ

Ντρέπεται κανείς γι’ αυτό που ειπώθηκε για τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή;

Με το ζόρι σε ένα φτηνιάρικο παιχνίδι

Το προχθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τα φιλιά της Μυριέλλας και του Κατσαούνη, απλώς επιβεβαίωσε αυτό που ήταν εμφανές, ότι δηλαδή υπάρχει σπίθα ανάμεσα στους δύο.

Ο Κατσαούνης είναι πολύ πιο αποφασισμένος και το δηλώνει ανοιχτά πως ερωτεύτηκε τη Μυριέλλα, όμως η κοπέλα δείχνει διστακτική. Κι ο λόγος είναι πως έχει έναν σύντροφο να την περιμένει έξω, τον Τζόνυ, με τον οποίο έχουν και καλλιτεχνική σύμπλευση, αφού ετοιμάζουν τραγούδια.

Η ίδια τον ανέφερε στο επεισόδιο της Δευτέρας και με δάκρυα στα μάτια είπε πως τον αγαπάει και πως θα είναι για πάντα μαζί, υπό οποιοδήποτε πλαίσιο. Οι συμπαίκτες της άφησαν αιχμές για τη συμπεριφορά της, όμως ο ίδιος ο Τζόνυ τελείωσε κάθε κουβέντα, με μια τοποθέτηση γεμάτη σεβασμό προς την ηθοποιό.

«Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε.

Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω από όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι.

Δεν με τάραξαν οι σκηνές αυτές και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Επειδή το Survivor περιέχει το ξεκατίνιασμα, δε σημαίνει πως πρέπει να το κάνουμε κι εμείς

Κι ενώ βλέπεις πως δεν χρειάζεται να οδηγούνται όλα στο ξεκατίνιασμα και πως μπορεί να υπάρχει μια σχέση βασισμένη σε διαφορετικές αρχές απ΄αυτό που έχουμε συνηθίσει, το κοινό στα social media και διάφοροι σχολιαστές σε εκπομπές, πρέπει να το οδηγούν στον κιτρινισμό.

Ως άθλια χαρακτηρίστηκε εμμέσως πλην σαφώς η τοποθέτηση του Γιάννη Λυγνού. Τι θα έπρεπε να έχει πει; Ίσως να την κράξει, να την κακοχαρακτηρίσει, να πει ότι του φέρθηκε άσχημα. Και μετά θα τον κατηγορούσαν άλλες πλευρές για σεξισμό ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, σε μια κοινωνία των social media που μια συμπεριφορά είναι αρκετή να χαρακτηρίσει έναν άνθρωπο εν συνόλω.

Κανείς δεν είναι στην προσωπική ζωή αυτών των δύο. Αν αυτοί οι δύο έχουν επιλέξει να έχουν μια πιο ελεύθερη σχέση, εμάς τι μας κόφτει; Αν αυτός ο άνθρωπος δε θέλει να πει τίποτα κακό δημόσια για τη Μυριέλλα, ενώ έχουν περάσει τόσα μαζί, γιατί πρέπει με το ζόρι να τον βάλουμε σε ένα φτηνιάρικο παιχνίδι;

Θα πει κάποιος «μα αυτή του φέρθηκε άσχημα». Οκ, να το δεχτούμε για την οικονομία της κουβέντας. Ξέρει κανείς από εμάς πώς αλλοιώνονται οι άμυνες του κάθε ανθρώπου όταν υποβάλλεται σε τέτοια κακουχία και στερήσεις και ταυτόχρονα δέχεται και επίθεση από συμπαίκτες του;

Είναι ακριβώς όπως το είπε ο κ. Λυγνός. Ο καθένας νιώθει την ανάγκη να βρει ασφάλεια και ηρεμία σε ένα σκληρό ριάλιτι όπως το Survivor, που μέσα σε όλα έχει και τις ακραίες καιρικές συνθήκες που εναλλάσσονται. Ό,τι κι αν υπάρχει στην έξω ζωή σου, αν είσαι ένας άνθρωπος ευάλωτος έστω και λίγο, θα αφεθείς σε αυτόν που θεωρείς δυνατότερο και πως μπορεί να σε προστατεύσει.

Αφού λοιπόν ο ίδιος το ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να πει όσα εμείς θέλουμε για τη Μυριέλλα, ας τελειώσει τουλάχιστον από το κοινό εδώ αυτό το ξεκατίνιασμα. Είπαμε, μπορεί να βλέπουμε ένα ριάλιτι που πάντα έχει στοιχεία ξεκατινιάσματος, αλλά ας μείνουμε μόνο στο παρακολουθείν και όχι στην ενσωμάτωση.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ