ΔΙΕΘΝΗ

Ο 3χρονος Αλεξάντερ Σάσα εξαφανίστηκε και τον ψάχνει όλη η Ευρώπη

 

Στις 3 Απριλίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) για την εξαφάνιση του Alexander Shasha (ονομα) Zdanovych Yakhno (επίθετο) 3 ετών, ουκρανικής καταγωγής.

Ο μικρούλης στις 10 Μαρτίου βρισκόταν στην περιοχή Vyshhorod του Κιέβου, όπου ρώσικες δυνάμεις μπήκαν στην περιοχή και εμπόδισαν τους πολίτες να απομακρυνθούν. Ο μόνος τρόπος διαφυγής ήταν μέσω θαλάσσης, όπου ο μικρός Alexander Shasha, συνοδευόμενος από την γιαγιά του, προσπάθησε να διασχίσει την παραλία του Κιέβου μέσω βάρκας μαζί με άλλα 15 άτομα.

Δυστυχώς, η βάρκα ανετράπη και 5 άτομα εντοπίστηκαν νεκρά, ανάμεσα σε αυτά και η γιαγιά του. Ο Alexander Shasha ήταν ο μοναδικός που φορούσε σωσίβιο γιλέκο και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται από περιοχή ιχθυοκαλλιέργειας ανάμεσα στις πόλεις Tolokun και Sukholuchchya του Κιέβου.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Missing Children Europe – ΜCE, έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση όλων για την αποφυγή εξαφανίσεων Ουκρανών πολιτών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να προστατευθούν, διασχίζουν Ευρωπαϊκά κράτη και μη.

Η αναδημοσίευση της φωτογραφία του ανήλικου Alexander ShashaZdanovych Yakhno αποσκοπεί στην συνδρομή όλων για τον άμεσο εντοπισμό του.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

newsit

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ