ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Α.Τσίπρας έδωσε στην δημοσιότητα το μισθωτήριο στο Σούνιο «για να σταματήσει η ψευδολογία»

Να σταματήσει την ψευδολογία προσπάθησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το σάλο που ξέσπασε τις τις τελευταίες μέρες για το σπίτι που έχει νοικιάσει στο Σούνιο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε μαζί με την ανάρτησή του και τα μισθωτήρια συμβόλαια.

Το σπίτι στο Σούνιο, ο Αλέξης Τσίπρας το έχει νοικιάσει έως το 2024 και με ενοίκιο 500 ευρώ το μήνα, όπως αναφέρεται στα μισθωτήρια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό και τα ΜΜΕ, μιλώντας για «δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου».

 

Όλη η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη για να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, σε μια στιγμή που αισθάνεται στρυμωγμένος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογραφικά πιστόλια αναλαμβάνουν για λογαριασμό του, δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου.

Από τα δημοσιεύματα πως δήθεν το σπίτι που νοικιάζω στη Κυψέλη, το απέκτησα σε πλειστηριασμό από άνθρωπο που αυτοκτόνησε από τα χρέη, μέχρι την προεκλογική αθλιότητα στη Βουλή να σπιλώσει τη μνήμη του νεκρού πατέρα μου με ψέματα περί δήθεν συναναστροφής του με τη χούντα, έχουμε καταλάβει πως λειτουργεί.

Η λάσπη, η σκανδαλοθηρική φθήνια και ο λαϊκισμός, φαίνεται ότι είναι βαθιά εγγεγραμμένα στις πρακτικές του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος φροντίζει να εμφανίζεται ως δήθεν εκσυγχρονιστής και θεσμικός πολιτικός.

Αυτή τη φορά για να ξεφύγει από τη δημόσια κατακραυγή για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, την καθημερινή εκατόμβη νεκρών και την πρωτοφανή έλλειψη ενσυναίσθησης του δράματος των πολιτών με τις φωτογραφίες της ανεμελιάς και του μοτοκρος στην Πάρνηθα, αποφάσισε να ρίξει στη μηχανή του κιμά την εξοχική κατοικία που νοικιάζω στη Λαυρεωτική, μήπως και αλλάξει την ατζέντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ