ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΟ Κολοσσός Ρόδου στηρίζει και φέτος το σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»!

 

Ο ΑΟ Κολοσσός Ρόδου στηρίζει και φέτος το σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»! Για όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, το λογότυπο της «Φλόγας» θα κοσμεί τις εμφανίσεις προθέρμανσης όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας! Αυτή η όμορφη συνεργασία με ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά, για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να ξεπεράσουν τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργεί ο καρκίνος αποτελεί για εμάς πρότυπο υγιούς ζωής και συμπεριφοράς! Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε ως σύλλογος να ενσωματώσουμε στις εμφανίσεις προθέρμανσης το λογότυπο του συλλόγου και υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε αρωγοί με κάθε τρόπο σε αυτόν τον υπέροχο και απαράμιλλο αγώνα που δίνεται καθημερινά: τον αγώνα της ζωής και της επιβίωσης!»

Ο Α.Ο. Κολοσσός στηρίζει το σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», που φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο, όλης της χώρας. Οι εθελοντές του συλλόγου θα προσφέρουν επίσης πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε κι εσείς να χαρίσετε ζωή σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο του αίματος (συνήθως λευχαιμία ή λεμφώματα) ή άλλα αιματολογικά νοσήματα. Όποιος επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, μπορεί να συμπληρώσει την απαιτούμενη αίτηση και να δώσει απλά δείγμα σάλιου.

Ο εθελοντής δότης μυελού των οστών χαρίζει ζωή! Πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι μπορεί να χαρίσει ζωή σε έναν ασθενή με λευχαιμία δίνοντας αίμα, απλά και ανώδυνα- χωρίς χειρουργείο όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί  και  να εγγραφεί ως δότης μυελού των οστών, δίνοντας απλά σάλιο. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι η κοινή καταγωγή αυξάνει την πιθανότητα να βρεθεί ένας συμβατός δότης! Παρόλο που η παγκόσμια κοινότητα αριθμεί 30 εκατομμύρια δότες, ο αριθμός είναι πολύ μικρός καθώς πολλοί συνάνθρωποί μας με λευχαιμία, και μικρά παιδιά, αγωνιούν καθημερινά να βρουν ένα συμβατό εθελοντή δότη με πιθανότητα 1 στις 100 χιλιάδες.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ