ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο έξυπνος τρόπος να αποκτήσεις αντλία θερμότητας LG μέσω της ολοκληρωμένης λύσης ΔΕΗ myEnergy HeatPump!

 

Η ΔΕΗ , σε συνεργασία με την  LG Business Solutions, δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται για ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου τους, να αποκτήσουν αντλία θερμότητας με 500€ επιβράβευση στον λογαριασμό της ΔΕΗ, ως κίνητρο εξοικονόμησης ενέργειας[1].

Κατανοώντας την ανάγκη των καταναλωτών για μετάβαση σε πιο φιλικές για το περιβάλλον λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού, αλλά και αύξηση της ενεργειακής απόδοσης κάθε σπιτιού, η ΔΕΗ επιβραβεύει όσους αποφασίζουν να επενδύσουν στην εγκατάσταση αντλίας θερμότητας στο σπίτι τους, δίνοντάς τους κίνητρο εξοικονόμησης ενέργειας ύψους 500€ στον λογαριασμό της ΔΕΗ1, με την ενεργοποίηση του νέου προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας myHome HeatPump+.

Μέσω της ολοκληρωμένης λύσης για αντλίες θερμότητας myEnergyHeatPump, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν εξατομικευμένες προτάσεις για τον τύπο αντλίας που ταιριάζει στο σπίτι τους, με οικονομικές και τεχνικές προτάσεις από την LG, αλλά και τα αναμενόμενα οικονομικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη μέσω της ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής.

Και με την ενεργοποίηση του νέου προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας myHome HeatPump+, κερδίζουν επιβράβευση 500€ στον λογαριασμό της ΔΕΗ1, ως κίνητρο εξοικονόμησης ενέργειας για την αγορά αντλίας θερμότητας LG, οι οποίοι επωφελούνται επιπλέον από:

  • Έκπτωση 5% στις χρεώσεις προμήθειας ημέρας για νέους πελάτες
  • Επιτάχυνση της αποπληρωμής της επένδυσής τους
  • Το ρεύμα γίνεται «πράσινο», με την ενσωματωμένη υπηρεσία GreenPass
  • Σταθερότητα τιμών, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής
  • Επιπλέον έκπτωση συνέπειας 5% στις χρεώσεις προμήθειας του λογαριασμού για το χρονικό διάστημα ισχύος της σύμβασης
  • Έκπτωση 2% σε περίπτωση αυτόματης πληρωμής λογαριασμών με πάγια εντολή

Με την εγκατάσταση μιας LG αντλίας θερμότητας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε σπίτι, όλοι μπορούν να μειώσουν το κόστος θέρμανσης και ψύξης, ενώ εξοικονομούν και στην κατανάλωση ενέργειας και αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΔΕΗ myEnergy HeatPump.

Σχετικά με την LG Electronics Inc

Η LG Electronics αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα με παρουσία σχεδόν σε κάθε χώρα. Με εργατικό δυναμικό διεθνώς άνω των 75.000 ανθρώπων, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 63 δισ. USD το 2021. Αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακές Συσκευές & Air Solution, Οικιακή Ψυχαγωγία, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις. Η LG είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή καταναλωτικών και εμπορικών προϊόντων όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές,  λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, οθόνες, service robots, εξαρτήματα αυτοκινήτων και των κορυφαίων brands LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Ελλας ΜΑΕ

Η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς ΜΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage και monitors, καθώς και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas 

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

 Για την Communication Effect

Ναταλία Σωτηροπούλου

e- mail: n.sotiropoulou@communicationeffect.com

τηλ: 210 68 98 300

 

LG Electronics Hellas

Business Solutions Division

B2B Marketing

e- mail: erietta.koukiou@lge.com  

τηλ: 210 48 00 500

 

[1] Η επιβράβευση εμφανίζεται στον λογαριασμό της ΔΕΗ ως “Επιβράβευση-Κίνητρο ΕΑ”.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ