ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Λιάγκας έβγαλε στον «αέρα» την Απατζίδη για το «ατύχημα» του Γρηγοριάδη στη Βουλή και εκείνη του έκλεισε το τηλέφωνο (vid)

 
Η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής του Μέρα25 δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο στο «ατύχημα» που είχε ο Κλέων Γρηγοριάδης στη Βουλή.

Για το «ατύχημα» του Κλέωνα Γρηγοριάδη σε ζωντανή σύνδεση με επιτροπή της Βουλής, βγήκε να μιλήσει τηλεφωνικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Μαρία Απατζίδη. Στο πρώτο λεπτό, όμως, πριν προλάβει καλά καλά ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει ερωτήσεις, η βουλευτής του Μέρα 25 έκλεισε το τηλέφωνο.

«Μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν, αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, πραγματικά ξαναπάρτε με, τώρα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Μαρία Απατζίδη και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο έκπληκτος Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε στη συνέχεια τα εξής: «Με πολύ ωραίο τρόπο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ξαφνικά μία επίθεση ότι φιμώνουμε το Μέρα25… Δεν ξέρω καν τις θέσεις, ούτε με αφορούν εμένα προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι και μια νέα βουλευτής και μπράβο της και όμορφη είναι και μακάρι να έχει και καλές απόψεις -δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει απασχολήσει. Τον Κλέωνα τον γνωρίζω είναι εξαιρετικός ηθοποιός και έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις και ως βουλευτής έχει πει κάποια ωραία πράγματα.

Μας κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία σε ένα γραφείο της Βουλής αλλάζουν μπροστά ο ένας στον άλλον οι βουλευτές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι μεμπτό. Ο κ. Γρηγοριάδης με την κ. Απατζίδη πρέπει να έχουν μια οικειότητα, να είναι φίλοι για να μπορεί να αλλάζει ο ένας μπροστά στον άλλον. Ούτε σκοπός καμίας επίθεσης υπήρχε από εμάς και το γεγονός να πάρει και να κλείσει το τηλέφωνο ότι γίνεται σκόπιμη πολιτική επίθεση, ούτε καν. Να βγαίνετε και να επιτίθεστε δεν τιμά κανέναν».

Δείτε το βίντεο

gazzetta.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ