ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο μαθητής μας Γιώργος Κοντός κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Ο μαθητής της Β΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Γιώργος Κοντός πέτυχε μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο. Ειδικότερα,κατέκτησε το 2ο βραβείο (ασημένιο μετάλλιο) στην 38ηΕθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» (στην κατηγορία των μαθητών Λυκείου).

Ο Γιώργος Κοντός είχε διακριθεί στις δύο πρώτες φάσεις των Πανελλήνιων Μαθητικών Διαγωνισμών Μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά («Θαλής» και «Ευκλείδης»).Η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» είναι η τρίτη και τελευταία φάση των διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας όπου συμμετέχουν οι μαθητές με ιδιαίτερα υψηλή επίδοση στα μαθηματικά πανελληνίως.

Ο Γιώργος Κοντός φοιτά από το Νηπιαγωγείο στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», όπου και αριστεύει σε κάθε σχολικό έτος. Επίσης, ως μαθητής του δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου είχε διακριθεί επανειλημμένα σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς. Πέραν από τις υψηλές επιδόσεις του στα μαθήματα, ο Γιώργος διακρίνεται και για το ήθος του.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά το Γιώργο Κοντό για την ιδιαίτερα σημαντική διάκρισή του και του εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ