ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης «συνάντησε» τον… «Προμηθέα»: Επίσκεψη στο Mega εμβολιαστικό κέντρο

Στη Helexpo στο Μαρούσι, δίπλα από το κτίριο Φάρος όπου στεγάζεται η Πολιτική Προστασία, βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (13.02.2021) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, στο κτίριο της Helexpo θα δημιουργηθεί το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στην Αθήνα. Ο κτίριο έχει ήδη ονομαστεί «Προμηθέας» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το επιθεώρησε μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ενόψει της επίσημης λειτουργίας του τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

«Θα πρέπει να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμη καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς σε αυτό το μήνυμα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «καλή αρχή» και στο κέντρο που θα δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη και ευχαρίστησε τα στελέχη που δραστηριοποιούνται σε αυτή τη διακλαδική επιχείρηση.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Μάριος Θεμιστοκλέους Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ