ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο παίκτης που τσέκαρε ο Παναθηναϊκός

 

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τον Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ για τους τελικούς της Basket League και όχι μόνο, αλλά έπεσε πάνω στο τοίχος της Μπασκόνια. Το Pickngreen.gr έχει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός κοίταζε ενεργά στην αγορά για μεταγραφική ενίσχυση. Όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Magic Euroleague» του Sdna.gr το «τριφύλλι» τσέκαρε την αγορά για παίκτη στην περιφέρεια πιο έντονα τις τελευταίες μέρες. Κάτι τέτοιο συνέβη και γιατί ουσιαστικά ο Εργκίν Αταμάν δεν μπόρεσε να βρει τον ιδανικό παίκτη στους ψήλους σε πρώτο χρόνο. Έτσι, σκεπτόμενος και την νέα σεζόν, αλλά και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η Μπασκόνια ολοκλήρωσε από νωρίς την σεζόν της για φέτος αποφάσισε να διαφοροποιήσει το αρχικό πλάνο του και σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα εξέτασε «ζεστά» την περίπτωση του ΜακΙντάιρ.

Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ: Έτσι προέκυψε η περίπτωση του

Ο παίκτης της Μπασκόνια, ουσιαστικά, έχει μείνει ήδη χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, ο ΜακΙντάιρ έχει οψιόν στο συμβόλαιο του για την επόμενη αγωνιστική περιόδο και οι Βάσκοι δεν σκέφτονται να τον αφήσουν. Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθεια του να σπάει το συμβόλαιο του, αλλά η Μπασκόνια ήταν ανένδοτη. Εξάλλου, ο ΜακΙντάιρ έχει πλέον κοινοτικό διαβατήριο και είναι υπερπολύτιμος από κάθε άποψη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του olaprasina1908.gr ο παίκτης έχει buy-out στο συμβόλαιο του, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι. Έτσι, η «πόρτα» δεν κλείνει οριστικά για την περίπτωση του και αναμένεται να απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ