ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη φυλακή: Η εκδίκηση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου…

Πέρασαν 9 χρόνια από την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον νεαρό τότε ηθοποιό Πέτρο Μπουσουλόπουλο, μετά τις δηλώσεις του δεύτερο στο πρωινό του Mega και τον Γιώργο Λιάγκα για το ποιους θεωρεί τους 3 καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο οποίος στην αρχή δεν ήθελε να απαντήσει για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο και μετά από επίμονες ερωτήσεις του πάνελ, αποφάσισε να επιλέξει τρεις νέους ηθοποιούς, πιο κοντά στη δική του ηλικία, αφήνοντας έξω από την τριάδα τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τον Γιάννη Μπέζο, οι οποίοι τον είχαν βοηθήσει στο ξεκίνημά του στο θέατρο και την τηλεόραση αντίστοιχα.

Την επόμενη ημέρα, σε τηλεφωνική επαφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έδειξε ανοιχτά την οργή του για την απάντηση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου απαντώντας ότι «το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Έκτοτε ο νεαρός ηθοποιός δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα στο θέατρο της Αθήνας ή στην τηλεόραση. Μάλιστα οι κλειστές πόρτες σε πολλές δουλειές τον ανάγκασαν να φύγει από την Αθήνα, να μετακομίσει στη Ρόδο και να συνεχίσει από εκεί την αγάπη του για τη δραματική τέχνη ανοίγοντας ένα εργαστήρι υποκριτικής για τους ανθρώπους του νησιού.

Λίγα χρόνια μετά, σε μία από τις επιστροφές του στην Αθήνα είχε δηλώσει: «Δεν είχα καμία πρόταση. Από εκεί και πέρα διάλεξα ένα δρόμο να πάρω και χάθηκα. Έφυγα για Ρόδο. Μετά ξαναήρθα, ξαναέφυγα και άμα δεν είσαι στην πιάτσα λένε “δεν είναι εδώ’”»ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ