ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο πρώτος που είδε τη σορό του Mad Clip: «Τον είδα μέσα στο αυτοκίνητο, είχε αίματα, ήταν…» (Vid)

Σοκαριστική περιγραφή.

Στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ» μόλισε ο στενός φίλος του Mad Clip, Γιώργος Πολυδώρου, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου λίγο μετά το δυστύχημα.

Όπως είπε, όταν έφτασε ο τράπερ ήταν ήδη νεκρός, καθώς δεν είχε παλμό, με τον ίδιο να περιγράφει και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η σορός του.

«Γνωριζόμασταν περίπου δύο χρόνια. Τον έναν χρόνο κάναμε πολλή παρέα. Ήταν και θα είναι για εμένα ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Με πήραν τηλέφωνο, μισή ώρα –  τρία τέταρτα μετά το δυστύχημα, γιατί ήξεραν ότι είμαστε πολύ φίλοι. Ήμουν έξω και κατευθείαν πήγα να δω τι έχει γίνει.

Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος, αλλά είχε πεθάνει ήδη. Ήταν νεκρός, δεν είχε παλμό και προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν γύρω στις 2 ώρες. Ρωτούσα τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες αν έχει παλμό, αν υπήρχε ελπίδα να τον επαναφέρουν γιατί τον έβλεπα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν αρτιμελής. Δεν υπήρχε κάτι εμφανές. Είχε εκδορές και αίματα αλλά ήλπιζα ότι ίσως γίνει κάποιο θαύμα», είπε και συνέχισε:

«Το μόνο κακό με τον Πήτερ είναι ότι πολλές φορές ζούσε τη ζωή στα όρια. Όλο αυτό με τα αυτοκίνητα, η ζωή που έκανε με το lifestyle που ήθελε να βγάζει προς τα έξω, δυστυχώς τον έφεραν σε αδιέξοδο. Του άρεσε πολύ η ταχύτητα δυστυχώς. Πολλά ακούγονται για το πώς έγινε το δυστύχημα. Λένε ότι έκανε κόντρες με κάποιον, που αυτό ήταν κάτι σύνηθες για τον Mad Clip. Δεν ήταν κάτι το οποίο δεν συνέβαινε. Από ό,τι έμαθα, ούτε υπήρχε πρόσκρουση, ούτε του ‘φυγε τ’ αμάξι πάνω στη στροφή, ίσως είχε κάτω νερά, ίσως έχασε τον έλεγχο για κάποιον λόγο που δε ξέρουμε. Ό,τι και να θυμηθώ από εκείνον, αν εξαιρέσεις την τρέλα του που τον οδήγησε εκεί που τον οδήγησε, είχε μια καλή πλευρά τρέλας».

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ