ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Σεφ Δημήτρης Κουλλιάς, μετέτρεψε τη μυρωδιά της βαθειάς θάλασσας και τη γεύση του φόβου του δύτη σε βρώσιμο αποτέλεσμα

 

 

Οι περισσότεροι κοινοί θνητοί, δε μπορούν να καταλάβουν αυτή τη σπάνια ράτσα ανθρώπων, που τόλμησαν να κάνουν το άλμα της μαγειρικής τέχνης.

Γνωρίζοντας ίσως, ότι για να φτάσεις ψηλά, πρώτα πρέπει να βουτήξεις βαθειά, μέχρι τον πάτο της μαγειρικής «κατσαρόλας», να μελετήσεις, να βασανίσεις το μυαλό σου μέρες και νύχτες, να γευθείς τη γλύκα της επιτυχίας και την πίκρα της αποτυχίας, να επιδοκιμαστείς και να αποδοκιμαστείς.

Η μαγειρική τέχνη, είναι κουλτούρα, που αποτυπώνει την πολιτιστική και οικονομική ιστορία ενός τόπου, στα βάθη των αιώνων.

Γι΄ αυτό το θείο δώρο, που φτάνει κάθε φορά στο τραπέζι μας, ικανοποιώντας τη σημαντική αίσθηση της γεύσης, κάποιοι βασάνισαν πολύ το μυαλό τους.

Όλοι σχεδόν, έχουν κόψει και έχουν κάψει τα χέρια τους πολλές φορές, αλλά γι΄ αυτούς είναι λεπτομέρεια, όταν το αποτέλεσμα τους ανταμείβει.





ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ