ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο ΣΕΤΕ για τον κορωνοϊό: Ο ελληνικός τουρισμός έχει την ωριμότητα να ανταπεξέλθει- Τι λέει ο Α.Ανδρεάδης

Ψυχραιμία, συντονισμό και συνεργασία συστήνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών κορωνοϊού την ερχόμενη σεζόν στη χώρα μας.

Ο Σύνδεσμος αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα ακόλουθα: “Τους επόμενους μήνες η Ελλάδα αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες και θα απαιτηθεί από όλους ψυχραιμία, συντονισμός και συνεργασία. 

O ΣΕΤΕ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα Μέλη του, τις αρμόδιες αρχές και τους φορείς της Πολιτείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιολόγηση της κατάστασης, η έγκυρη ενημέρωση και η τήρηση των μέτρων πρόληψης που χρειάζεται να εφαρμοστούν.

Ο ελληνικός τουρισμός έχει τη γνώση, την ωριμότητα και τον επαγγελματισμό να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά και σε αυτή την περίσταση“.

Μέσω twitter, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ.Ανδρέας Ανδρεάδης σημειώνει:

Συμφωνώ με ⁦τον ΣΕΤΕ. Ψυχραιμία, συντονισμός & σύμμετρη με το πρόβλημα αντίδραση των ΜΜΕ, πολιτείας & τουριστικού κόσμου. Οι κρατήσεις μέχρι σήμερα εξελίσσονται κανονικά, ο κίνδυνος για νέες οικογένειες με παιδιά μικρότερος από τον ιό της γρίπης. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ