ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Στράτος Λυμπέρης μιλάει αποκλειστικά στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ!

 

Πόσοι άνδρες δεν βρήκαν το στέκι για την περιποίησή τους με τον πιο σύγχρονο τρόπο στη Ρόδο;

Όταν λέμε «V&M LIBERIS» όλοι το ξέρουν!
Τα Barbershops – Κουρεία αποτελούν το αποκορύφωμα της ανδρικής περιποίησης στο κέντρο της Ρόδου. Είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ. Εκεί που το παραδοσιακό κουρείο συναντά το μοντέρνο μπαρμπέρικο.
Τα κομμωτήρια είναι σήμα κατατεθέν στη Ρόδο, στην Αλεξάνδρου Διάκου 46, στην οδό Παπάγου 9 (όπου βρίσκεται ένας μοντέρνος χώρος, υψηλής αισθητικής και διακόσμησης. Εδώ θα βρείτε καθημερινά τον Φουάτ με την ομάδα του) και στην Ιαλυσό, Ιερού λόχου 5, όπου τo VM Liberis Barbreshop των ‘Τριαντών’ βρίσκεται στο κέντρο της Ιαλυσού ένας άνετος χώρος ανδρικής περιποίησης.
Επίσης, το Barbershop Κρεμαστή, Λεωφόρος Ελευθερίας 25, που αποτελεί έναν χώρο με ταυτότητα, το ονειρεμένο μπαρμπέρικο κάθε άνδρα. Το πρώτο μπαρμπέρικο των V&M Liberis ενώ υπάρχουν και τα Κομμωτήρια – Salon που είναι χώροι υψηλής αισθητικής όπου η κάθε γυναίκα μπορεί να λάβει τις καλύτερες υπηρεσίες περιποίησης.
Η ιδέα για τη δημιουργία των V & M Liberis ξεκίνησε από τον Μιχάλη Λιμπέρη, ο οποίος αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, υλοποιώντας ουσιαστικά ένα όνειρό του, με επιτυχία! Το εγχείρημα ξεκίνησε μαζί με τα παιδιά του, τον Στράτο και τον Δημήτρη, οι οποίοι συνεχίζουν σήμερα το έργο του και την επιτυχημένη πορεία των κομμωτηρίων.
Η αγάπη και το πάθος για το επάγγελμά τους και οι ξεχωριστές δημιουργίες τους στο Hair Styling οδήγησε σε πρωτιές την οικογένεια Λιμπέρη, με την ανάδειξή της -πανελλαδικά- στην έκθεση της HairProf 2017!
Ο Μιχάλης Λιμπέρης ανεδείχθη πρώτος σε 2 κατηγορίες, ακολούθησε ο Δημήτρης Λιμπέρης κατακτώντας τη δεύτερη θέση σε μια διαφορετική κατηγορία, ενώ ο αδελφός τους Στρατός κέρδισε την τρίτη θέση.
Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, με τις διακρίσεις να συνεχίζουν να έρχονται, τόσο σε πανελλήνιο αλλά σε διεθνές επίπεδο.
Σήμερα, ο Στράτος Λυμπέρης μιλάει αποκλειστικά στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ!

 

-Στράτο πως αποφάσισες να ακολουθήσεις το επάγγελμα του κομμωτή;

Από νεαρή ηλικία κάπου στα 17 λόγο του πατέρα μου Μιχάλη Λιμπέρη πήγαινα συνέχεια στο κατάστημα που είχε στην κρεμαστή μαζί με τον αδελφό μου Δημήτρη και τον βοηθούσαμε. Από τότε είχα το μικρόβιο να γίνω κομμωτής και να φτάσω όσο πιο ψιλά γίνεται. Στην πορεία πήγαμε στην Αθήνα τελειώσαμε την σχολή κομμωτικής και έπειτα ανοίξαμε το δικό μας κατάστημα στο κέντρο της Ρόδου.

-Έχετε λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς και έχετε αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις μίλησε μας για αυτά

Ο πρώτος μας διαγωνισμός και ο πιο αξέχαστος ήταν στο Στάδιο ειρήνης και φιλίας στην Αθήνα το 2017 όπου εγώ ο πατέρας μου και ο αδελφός μου διακριθήκαμε σε τρεις κατηγορίες και φέραμε στο νησί της Ρόδου δυο πρώτες θέσεις μια δεύτερη και μια τρίτη.

Το 2018 ξανά στον πανελλήνιο διαγωνισμό ο αδελφός μου βγήκε δεύτερος barber of the year. Την συγκεκριμένη χρόνια Εγώ και ο πατέρας μου είχαμε ρόλο κριτή σε δυο διαφορετικούς διαγωνισμούς έναν στην Κρήτη και έναν στην Αθήνα.
Το 2019 ο αδελφός μου βγήκε δεύτερος ξανά σε μια κατηγορία σε πανελλήνιο διαγωνισμό στο Λουτράκι Κορινθίας και μετά από 3 μήνες εγώ με την σειρά μου πήρα την απόφαση να κατέβω σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία όπου κατάφερα να πάρω την δεύτερη θέση στην κατηγορία του oldschool haircut.

Το 2021 μετά από 1 χρόνο διακοπής λόγω του COVID-19 στο στάδιο ειρήνης και φιλίας ξανά ο αδελφός μου πήρε την Τρίτη θέση σε μια κατηγορία.

-Μετά από 7 καταστήματα στο νησί της Ρόδου Πώς πήρατε την απόφαση να ανοίξετε δυο καταστήματα στην Αθήνα και να συνεργαστείτε με τον Σακη Κατσούλη;

Γενικά στα θέλω τα δικά μας πάνω στην δουλειά ποτέ δεν είχαμε ταβάνι όσο μάλλον μπροστά στην εξέλιξη και τα όνειρα που έχουμε όσο «βολεμένοι» και να φαίνεται ότι είμαστε. Πάντα θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να μαθαίνουμε συνέχεια! Όσο για τα καταστήματα στην Αθήνα ήταν κάτι που ψάχναμε καιρό όταν λοιπόν βρήκα το μαγαζί στην Νέα Σμύρνη μετά από λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο Σάκης Κατσουλης τον οποίο γνωρίζω προσωπικά 3 χρόνια τώρα και μας έκανε την πρόταση να αναλάβουμε το Barbershop μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί στο περιστέρι (Invoid Fashion Store) που φυσικά δεχθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη!

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ