ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο συνεργός στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Γκρεμίζονται» όλα για τον συζυγοκτόνο μετά από όσα έμαθε

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπίσει τον συνεργό του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και για πρώτη φορά ο ίδιος φαίνεται πως είναι αγχωμένος για τις αποκαλύψεις που ενδέχεται να ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», η αστυνομία έχει εντοπίσει ήδη τον άνθρωπο που απειλούσε μέσω τηλεφώνου την σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Αναμονή για το τηλεφωνικό απόρρητο

Όπως δήλωσε, επίσης, ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα».

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε».

 

Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ