ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο τριαθλητής Θοδωρής Τσικουρής θα ανέβει στην Σάλακο για να κατακτήσει τα 8.848 μέτρα!

Το Σάββατο 8 Μαΐου στη Ρόδο, θα διεξαχθεί μία ξεχωριστή  εκδήλωση Everesting Challenge Rhodes 2021 που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα γίνουν δωρεές για την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη, με τον τριαθλητή μεγάλων αποστάσεων Θεόδωρο Τσικούρη να είναι αποφασισμένος να κάνει έναν μεγάλο άθλο και να φτάσει τα 8.848 μέτρα –όσο και η κορυφή του Έβερεστ!

Όπως δήλωσαν σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστατίου, ο τριαθλητής Θοδωρής Τσικουρής και μέλη εθελοντικών οργανώσεων της Ρόδου,  πρόκειται για ένα event που διοργανώνεται σε διεθνές επίπεδο όπου αθλητές, κάνουν αναβάσεις σε βουνά με ειδικούς χρόνους που καταγράφονται σε μια πλατφόρμα. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο για φιλανθρωπικό σκοπό κι έχει στόχο να δώσει μια διεθνή προβολή στη Ρόδο.

 

Ο Θοδωρής Τσικουρής θα ανέβει με το ποδήλατό του, μία ανηφόρα (26 φορές) ώστε τα συνολικά υψομετρικά να ισούνται με το όρος Έβερεστ –δηλαδή 8.848 μέτρα!

Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 6 το πρωί έξω από τα εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης μετά την Σάλακο, για 18 ώρες ασταμάτητα!

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ