ΔΙΑΦΟΡΑ

Οδύνη για τον θάνατο 51χρονης μητέρας! “Έφυγε ένας πραγματικός άγγελος”

`ͅʑϔVʼnϠʇąɁ ԏՠЏɇԇ ́͏ՠŋŕȅщϕ (EUROKINISSI/ ӉˇӠх̐PǓ)
 

«Έσβησε» ξαφνικά από παθολογικά αίτια βυθίζοντας στο πένθος την Πελασγία και όλη την ανατολική Φθιώτιδα. Το μεσημέρι η κηδεία της παρουσία και του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών.

Βαρύ πένθος για μια από τις πιο αγαπητές οικογένειες στην Πελασγία, αφού η μητέρα της οικογένειας «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 51 ετών, από παθολογικά αίτια. Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω τον αγαπημένο της σύζυγο, που είναι αυτοκινητιστής και τα δυο λατρεμένα της παιδιά.

Την Βαρβάρα, η οποία έχει διακριθεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο και τον παπα-Χρήστο, τον πολύ αγαπητό εφημέριο εκκλησίας στη Λαμία. Το πένθος είναι βαρύ και για τη Μητρόπολη Φθιώτιδας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης κ. Συμεών θα τελέσει την εξώδιο ακολουθία, η οποία θα γίνει το μεσημέρι στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στην Πελασγία.

«Έφυγε ένας πραγματικός άγγελος. Ένας χαρισματικός άνθρωπος, που ήθελε συνεχώς να μοιράζει αγάπη και να φροντίζει, όχι μόνο τους δικούς της ανθρώπους, αλλά όλο τον κόσμο. Την αγαπούσαμε όλοι στο χωριό, όπως και την οικογένειά της γιατί πρόκειται για εξαιρετική οικογένεια. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Καλό της ταξίδι», είπε ένας από τους κάτοικους της Πελασγίας.

Πηγή: lamiareport.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ