ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογένεια Γκατζούλη: Ο θάνατος της Μαρίας δεν έχει σχέση, με το εμβόλιο του κορωνοϊού

Οικογένεια Γκατζούλη: Διάψευση από την οικογένεια της 39χρονης Μαρίας – Ο θάνατός της δεν έχει σχέση, με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Οικογένεια Γκατζούλη: Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Διαψεύδει η οικογένεια της 39χρονης Μαρίας Γκατζούλη, τα όσα έχουν γραφτεί από μερίδα του Τύπου περί σύνδεσης του θανάτου της 39χρονης με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την δήλωση της οικογένειας, η οποία αναρτήθηκε στο Facebook, από τον σύζυγό της, κ. Αντώνη Δημηρούλη, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση του εμβολιασμού της με τα αίτια θανάτου.

Οικογένεια Γκατζούλη: Όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση

«Σχετικά με την ανυπόστατη φημολογία που δημιουργήθηκε γύρω από τα αίτια θανάτου της πολυαγαπημένης μας Μαρίας, θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε ότι, όπως επιβεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19. Τα όσα γράφτηκαν και φέρονται να ειπώθηκαν από το στόμα του συζύγου της δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ουδέποτε λέχθηκαν.

Ζητούμε να σταματήσει η ανεύθυνη αναπαραγωγή αναληθών ειδήσεων. Ζητούμε να σταματήσει και η εκμετάλλευση του άδικου χαμού της, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της. Η Μαρία ως υπεύθυνη λειτουργός στο χώρο της Υγείας ήταν πάντα υπέρμαχος του εμβολιασμού κατά της πανδημίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος μας, καθώς και την οικογένεια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας».ακλείου».

Η σχετική ανακοίνωση στο Facebook:

οικογένεια ΓκατζούληΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ