ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου σε Τσίπρα: Ακραία υποκριτής να μιλά για πλειστηριασμούς όταν έκανε 17.125 το 2018

 

Απάντηση έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση που εξαπέλυσε με αφορμή τους πλειστηριασμούς. «Είναι ακραία υποκριτικό ο κ. Τσίπρας να μιλά σήμερα για το θέμα των πλειστηριασμών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας ο Γιάννης Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα και στα όσα δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» για τους πλειστηριασμούς αναφέρει:

«Είναι ακραία υποκριτικό ο κ. Τσίπρας, με 17.125 πλειστηριασμούς το 2018 και εκπονημένο πρόγραμμα για 18.241 πλειστηριασμούς το 2019, με τα νομοθετήματα του οποίου αφέθηκαν απροστάτευτα τα σπίτια των αδύναμων και ταυτόχρονα επιβραβεύτηκαν οι συστηματικοί κακοπληρωτές, να μιλά σήμερα για το θέμα των πλειστηριασμών».

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πολιτεύεται με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και πριν από το 2015: Mε ακραία διχαστικό λόγο και υποσχόμενος εύκολες λύσεις «με ένα νόμο κι ένα άρθρο».

Τονίζει ότι εδώ και πάνω από τρία χρόνια ο κ. Τσίπρας πίστευε ότι, υπό το βάρος των τεράστιων κρίσεων που ενέσκηψαν, η Ελλάδα θα κατέρρεε και μαζί της και η κυβέρνηση.

«Καθώς όμως αυτή η μεγάλη αποτυχία δεν ήρθε και οι εκλογές πλησιάζουν, αποφάσισε να επανέλθει στη στρατηγική της σκανδαλολογίας. Η «σκανδαλολογία» και η «ηθικολογία», στις οποίες επιδίδεται με πάθος, δεν είναι λύση στο πρόβλημα της πολιτικής του ανεπάρκειας. Δεν είναι σωσίβια, όπως ελπίζει. Αλλά είναι το μόνο που ξέρει να κάνει», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ