ΔΙΑΦΟΡΑ

Όλα σε κοινή θέα: Το πρώτο σκληροπυρηvικό πλάvο παίκτριας του «The Bachelor» αποτελεί γεγονός (Pics)

Ξεκίνησαν δυναμικά οι 21 γυναίκες του Αλέξη…

Το πολυαναμενόμενο Bachelor 2 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης, με τον Αλέξη Παππά να υποδέχεται 20 κοπέλες και να διώχνει μάνι μάνι τις δύο απ ‘αυτές, πριν καν προλάβουν να το απολαύσουν.

Αφού λοιπόν συστήθηκα και εγκλιματίστηκαν κάπως στο νέο τους σπίτι για τις επόμενες εβδομάδες ως και μήνες, οι κοπέλες θα έχουν την ευκαιρία στο σημερινό επεισόδιο να πάνε ταξίδι σε νησί με τον Bachelor και να απολαύσουν υψηλές υπηρεσίες, όπως δείπνα σε βράχους με θέα ή βόλτες με σκάφη.

Γίνεται αντιληπτό πως οι παίκτριες θα φορέσουν τα μαγιό τους, θα βουτήξουν στη θάλασσα, θα κολυμπήσουν μαζί με το αντικείμενο του πόθου τους και οι συνθήκες είναι ιδανικές για τους καμεραμέν να τραβήξουν πλάνα που θα ανεβάσουν τη φθινοπωρινή θερμοκρασία, αλλά και θα δείξουν στον τηλεθεατή τι έχει να περιμένει εν όψει της συνέχειας.

Στο trailer που προβλήθηκε, μια από τις διαγωνιζόμενες βρέθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος τη σήκωσε στον αέρα και φρόντισε να φανούν οι πληθωρικές της καμπύλες, με την παίκτρια να φοράει ένα μπλε μπραζίλιαν μπικίνι.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ