ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του αγροτικού δικτύου στην περιοχή της Δημοτικής κοινότητας Αρχίπολης

 

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν εργασίες διάνοιξης δρόμων, έγιναν  επιχωματώσεις και ακολούθησε η τελική επίστρωση των δρόμων με GRADER.

Όλοι οι αγροτικοί δρόμοι πλέον είναι προσβάσιμοι. Όλοι οι κάτοικοι, οι  γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν άνετα  στις γεωργικές και κτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις.

Ο στόχος μας, που ήταν να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, σε  συνεργασία και με το Τμήμα Καθημερινότητας της ενότητας μας στην  αποκατάσταση των ζημιών, στην βελτίωση της βατότητας και στην  διευκόλυνση όλων των κατοίκων για ασφαλή πρόσβαση στις περιουσίες τους,  έχει επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστώ τους πρώην Προέδρους και νυν τοπικούς συμβούλους Σάββα Μακρή, Παναγιώτη Πάλλα και  τους Κοινοτικούς Συμβούλους Αναστάσιο Τσακίρη και Αντώνη Κάλλα για την  πολύτιμη βοηθεια και συνεργασία.

Οι μάχες δίνονται καθημερινά δίπλα στον πολίτη, συνεργαζόμενοι μαζί του,
και αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες του. Τηρούμε πίστα την εντολή του  Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη, ότι η μάχη για την βελτίωση των

Υπηρεσιών και των Υποδομών είναι επιβάλλεται να κερδηθεί, προχωρούμε αμετακίνητοι.

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ