ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε η μελέτη εργασιών αποκατάστασης για το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Ολοκληρώθηκε η μελέτη των εργασιών αποκατάστασης και ανακατασκευής των επικίνδυνων επιχρισμάτων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, όπως ανακοίνωσε σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης.

“Η Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών εκπόνησε μελέτη και προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την καθαίρεση των επικίνδυνων επιχρισμάτων καθώς και στην αποκατάσταση ,ανακατασκευή και χρωματισμό αυτών .
Παράλληλα είμαστε έτοιμοι με νέα εργολαβία για την άκρως απαραίτητη αντικατάσταση όλων των ξύλινων κουφωμάτων του σχολείου,έτσι ώστε να δώσουμε σε γονείς,μαθητές και δασκάλους ένα περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς για ν’αφοσιωθούν με προσήλωση στο στόχο τους.
Γι’ ακόμη μια φορά τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στις τεχνικές υπηρεσίες για την ταχύτητα και αμεσότητα στην αντιμετώπιση των κινδύνων .
Στη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη οι υποσχέσεις δεν είναι του χαρακτήρα μας. Τα προβλήματα πολλά και καθημερινά. Δίνουμε λύσεις μ ’έργα . Οι φωτογραφίες που ακολουθούν το επιβεβαιώνουν περίτρανα.”ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ