ΔΙΑΦΟΡΑ

Ομολόγησε η 35χρονη με το βιτριόλι – Όσα υποστήριξε για την Ιωάννα

Ένα χρόνο μετά η κατηγορούμενη παραδέχτηκε την ενοχή της.

Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από το έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στο πρόσωπό της σε πάρκινγκ στην Καλλιθέα.

Για την αποτρόπαια επίθεση οι αρχές είχαν συλλάβει και «δέσει» με πολλά στοιχεία την 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο Έφη Κ.  η οποία αρνούνταν μέχρι σήμερα την ενοχή της.

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν και η δράστιδα με συμπληρωματική της κατάθεση παραδέχεται ότι αυτή ήταν η θύτης της επίθεσης με το θειϊκό οξύ, το οποίο κατέστρεψε μεγάλο μέρος του ιστού του προσώπου της Ιωάννας.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες η ίδια κατά την απολογία της ομολόγησε πως διέπραξε η ίδια την επίθεση για προσωπικούς λόγους που αφορούσαν τις δύο γυναίκες και ζήτησε συγγνώμη από το θύμα για την πράξη της. Από τις 16 Ιουνίου, εξάλλου, η κατηγορούμενη είναι προφυλακισμένη.

Μετά την συμπληρωματική της απολογία έχουμε την πρώτη φορά που η ιδιωτική υπάλληλος σπάει τη σιωπή της, αφού η πρώτη της στάση απέναντι στις κατηγορίες ήταν να κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε στον ανακριτή, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου, υπό άκρα μυστικότητα, έναν χρόνο μετά την τέλεση του εγκλήματός της. Η 35χρονη Έφη δε θέλησε να δώσει την απολογία της με υπόμνημα και επέλεγα να το κάνει προφορικά υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα.

Θυμίζουμε ότι η κατηγορούμενη αντιμετωπίζεικατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίαςενώ ο δικηγόρος της ζητάει το αδίκημα να εκδικαστεί με κατηγορίες βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ