ΕΛΛΑΔΑ

Online δημοπρασία, σε εβδομαδιαία βάση, από τον οίκο δημοπρασιών Kapopoulos

Πώς θα σας φαίνεται αν μπορούσατε να αποκτήσετε ένα πολύτιμο έργο τέχνης, με την υπογραφή ενός σπουδαίου Έλληνα ή ξένου καλλιτέχνη, στο 1/3 της πραγματικής τιμής του, από τον υπολογιστή σας;

 

Αυτή την ευκαιρία δίνει στους φιλότεχνους ο οίκος δημοπρασιών Kapopoulos μέσα από τις διαδικτυακές δημοπρασίες που διοργανώνει, σε εβδομαδιαία βάση ξεκινώντας κάθε Παρασκευή στις 19:00 και μέχρι και την Κυριακή στις 22:30.

Περιζήτητα έργα σημαντικότατων ζωγράφων και γλυπτών όπως Αλέκος Φασιανός, Δημήτρης Μυταράς, Γιάννης Γαΐτης, Γιώργος Σταθόπουλος,  Κωστής Γεωργίου, Βασίλης Σπεράντζας,  Γιώργος Ζογγολόπουλος, Σπύρος Βασιλείου δημοπρατούνται σε τιμές που ξεκινούν με νούμερα κατά πολύ χαμηλότερα από αυτά της αρχικής εκτίμησής τους.

Ένας πίνακας του Σπύρου Βασιλείου για παράδειγμα, η τιμή του οποίου εκτιμάται μεταξύ 18.000 με 25.000 ευρώ βγαίνει στο σφυρί έναντι 6.500 ευρώ ενώ μεταξοτυπία έργου του Αλέκου Φασιανού η αρχική τιμή πώλησης της οποίας ανέρχεται σε πάνω από 1500 ευρώ, διατίθεται με 400 ευρώ!

Βρείτε λοιπόν με ένα κλίκ στις ψηφιακές έργα υψηλής αισθητικής, Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, σε εντυπωσιακές τιμές εκκίνησης.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ