ΔΙΑΦΟΡΑ

Οργή και αγανάκτηση: «Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, έχουμε μωρό παιδί και ηλικιωμένη! Ανάβουμε κεριά για να ζεστάθουμε» – Σοκαριστική καταγγελία εν μέσω… «Ελπίδας» (Video)

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αγανακτισμένοι είναι οι Έλληνες πολίτες, των οποίων έχει διακοπεί στις οικίες τους η ηλεκτροδότηση, εδώ και 36 ώρες! Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε η κ. Δήμητρα, κάτοικος Αγίας Μαρίνας Παιανίας, η οποία παραμένει εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα, και όταν μάλιστα στο σπίτι της υπάρχει μωρό αλλά και ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας. Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει το δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου. Μέχρι εχτές το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος», είπε η κ. Δήμητρα.

«Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα. Στο δήμο Παιανίας δε σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε η ίδια.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ